Vacature allround lasser Friesland vanaf 11 juli 2022

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling? Kan jij met de volgende lastechnieken werken MIG/MAG en TIG? Dan ben jij de allround lasser die geschikt is voor deze vacature.

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat als allround lasser, is gespecialiseerd in laswerk, verspanen en machinebouw. Als lasser zal je je bezig houden met het samenstellen van diverse constructies van aluminium, staal en RVS. Hiervoor zal je gebruik maken de MIG/MAG en TIG lastechniek. Naast de afwisseling in de lastechniek, wisselt het ook wat je samenstelt en last. De orders die het bedrijf ontvangt zijn divers en dit zorgt voor de nodige wisseling van lastechniek en lashouding. Een functie met veel afwisseling, in een leuk team en bij een bedrijf wat kwalitatief hoogwaardige producten levert.

Wie ben je?

Als allround lasser beheers je de MIG/MAG en TIG lastechniek en beschik je over voldoende vaardigheden om met verschillende materialen te werken. Je kan vanaf een tekening een constructie samenstellen en kwalitatief goed product leveren. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Praktijk ervaring: minimaal 3 jaar MIG/MAG en TIG;
  • MBO niveau 2 constructiewerker of vergelijkbaar;
  • Technische tekeningen lezen;
  • De volgende lasposities: onder de hand, hoeklassen en uit de zij.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat als allround lasser produceert onder andere de volgende producten/diensten: halffabricaten, lasmallen, machinebouw, frees-, draai- en spuitwerk. Deze diensten leveren zij aan diverse sectoren: verpakkingsindustrie, agrarische sector, machinebouwers en nog andere sectoren. Aan deze producten wordt gewerkt met een klein team van lassers, verspaners en constructiemedewerkers. Het bedrijf is gevestigd in het Noorden van Friesland en goed te bereiken vanaf Leeuwarden en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren allround lasser kan je een salaris verdienen rond 2600 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het exacte salaris wordt bepaald aan de hand van je ervaring. Daarnaast ontvang je onder andere een reiskosten vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Ook wordt jou de mogelijkheid geboden om jezelf te ontwikkelen door cursussen of trainingen. Deze worden betaald voor jou en helpen je jezelf verder te ontwikkelen. Verder ontvang je werkkleding en PBM’s van ons. Eerst ontvang je van ons een contract voor bepaalde tijd met als uitgangspunt een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.