Vacature koelmonteur Friesland vanaf juli 2022

Koeltechniek is in verschillende sectoren niet meer weg te denken. Vrijwel elk bedrijf dat actief is in de productie van levensmiddelen en klimaatbeheersing heeft te maken met koeltechniek. Daar zijn natuurlijk specialisten voor nodig. Ben jij een ervaren koelmonteur dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met het aanleggen, onderhouden en reageren van koeltechnische installaties conform de voorschriften die daarvoor gelden conform de STEK of F-gassenrichtlijnen. Heb jij ervaring in deze werkzaamheden en zou je graag een overstap willen maken naar een andere organisatie dan ontvangen we graag jouw cv.

Welke ervaring heb je nodig?

Koeltechniek is bij jou bekend en je kunt zelfstandig aan de slag in koeltechnische installaties. Natuurlijk hoef je niet alles te weten maar je moet jezelf voldoende kunnen redden om veilig en milieuvriendelijk aan deze installaties te kunnen werken. Papieren voor F-gassen of STEK zijn daarbij van belang. Mochten deze papieren wat verouderd zijn dan kun je deze herhalen bij Technicum. Verder is het belangrijk dat je over een opleiding installatietechniek niveau 2 of een elektrotechnische opleiding op hetzelfde niveau beschikt. Hoe meer ervaring je hebt hoe zelfstandiger je ingezet kunt worden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel heel gewenst.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een ervaren organisatie in de klimaatbeheersing. De monteurs van deze organisatie werken in zowel de industrie en machinebouw maar ook in winkels en andere bedrijven waarin koeltechniek aanwezig is. De klanten zijn divers en dat maakt het werk leuk en afwisselend. Naast werkzaamheden bij klanten doe je ook veel werkzaamheden op de locatie van het bedrijf zelf. Je werkt vaak zelfstandig maar ook in teams kun je aan de slag met installaties.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren koeltechnisch monteur verdient een salaris van rond de 3000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het is ook mogelijk om de functie parttime uit te voeren. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Hoe meer werkervaring je hebt opgebouwd hoe breder je kunt worden ingezet. Je ontvangt reiskostenvergoeding conform de bedrijfsregeling. Daarnaast kun je ook op kosten van het bedrijf cursussen en trainingen volgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.