Vacature koelmonteur Emmeloord vanaf 31 maart 2021

Heb jij ervaring in koeltechniek en wil je bij een toonaangevend bedrijf werken met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de ideale functie voor jou. Voor een groot bedrijf in de koelinstallatie en klimaatbeheersing in de voedingsmiddelenindustrie en agrarische sector zijn we op zoek naar een koelmonteur die allround wil worden en eventueel ook wil doorgroeien naar eerste koelmonteur. We zoeken iemand die zichzelf graag verder wil ontwikkelen en zich verder wil specialiseren in dit vakgebied. Je komt in een team te werken met ervaren monteurs waarmee je samen werkt aan toonaangevende machines en koeltechnische installaties.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt in de koeltechniek en papieren hebt in F-gassen STEK. Ervaring in de elektrotechniek en installatietechniek is ook gewenst omdat deze sectoren heel nauw verbonden zijn met de koeltechniek. Een opleidingsachtergrond in deze gebieden op mbo niveau 2 of hoger is ook gewenst. Mocht je een opleiding hebben in de mechatronica dan is dat ook goed maar een opleiding in de elektrotechniek en installatietechniek heeft de voorkeur. Het werk is in Emmeloord en het is goed te bereiken met de auto. Mocht je wat verder weg wonen dan is een rijbewijs en auto noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de voedingsmiddelenbranche en de agrarische sector. Het bedrijf produceert machines en installaties voor de agrarische sector. Er wordt daarbij ook veel aandacht besteed aan klimaatbeheersing zodat bederf van goederen wordt tegengegaan.  Binnen het bedrijf dat gevestigd is in Emmeloord werken ongeveer 100 werknemers in verschillende functies. Naast elektromonteurs, panelenbouwers, machinebouwers werken er ook koelmonteurs en magazijnmedewerkers. Binnen het bedrijf is het mogelijk om door te groeien naar andere functies.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren koelmonteur verdien je een salaris rond de 2800 euro. De exacte hoogte van het salaris wordt ingeschaald op basis van werkervaring en opleidingen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding conform de bedrijfsregeling van de organisatie. Verder krijg je de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog gespecialiseerder of veiliger kunt werken in de koeltechniek. In eerste instantie werk je op basis van een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een contact voor langere tijd of onbepaalde tijd. Dat is afhankelijk van de wensen van de koelmonteur zelf en de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature of ben je benieuwd naar meer informatie over de functie koelmonteur neem dan contact op door op de knop vacatures in de menubalk te klikken kun je in een digitale omgeving je vraag stellen of je sollicitatie insturen.