Vacature junior koelmonteur Heerenveen vanaf 10 maart 2021

Heb je ervaring in de koeltechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen tot een ervaren zelfstandig koelmonteur dan is deze vacature zeker interessant voor jou. Voor een gespecialiseerd bedrijf in de koeltechniek zijn we op zoek naar een junior koeltechnisch monteur. Iemand die wel een beetje verstand heeft van elektrotechniek en W-installaties en de basis kent van koeltechniek. Het werk van een koeltechnisch monteur is specialistisch en is een belangrijk onderdeel van klimaatbeheersingssystemen die men tegenwoordig in veel woningen, utiliteit en industrie aantreft. Het werk is daardoor ook afwisselend want je werkt op verschillende locaties in verschillende koeltechnische systemen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig als assistent installatiemonteur of elektromonteur. Je moet de basis kennen van koeltechniek en een opleiding hebben in de techniek op minimaal mbo niveau 2. De voorkeur gaat uit naar een opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek. Je bent flexibel ingesteld en leergierig. Ook heb je een rijbewijs nodig zodat je na een inwerkperiode naar verschillende werklocaties kunt rijden om koeltechnische werkzaamheden uit te voeren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature voor junior koelmonteur open staat is gespecialiseerd in de koeltechniek en klimaatbeheersingssystemen. Het bedrijf heeft verschillende ervaren monteurs in dienst die koeltechnische installaties voor een breed scala aan klanten installeren, repareren en onderhouden. Een goede service en een persoonlijke aanpak staan daarbij centraal. Het bedrijf heeft ook een eigen werkplaats waar koeltechnische systemen worden aangepast en geoptimaliseerd conform de daarvoor gelden de koeltechnische normen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime wordt een salaris geboden rond de 2200 voor een fulltime assistent. Voor een ervaren kracht die zelfstandig aan de slag kan wordt een hoger salaris betaald. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woonwerkverkeer. Het bedrijf verstrekt verschillende opleidingen waardoor je jezelf verder kunt specialiseren in de koeltechniek. Je krijgt ook de mogelijkheid om kosteloos een opleiding op het gebied van NEN normen en VCA te volgen. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Wil je graag verder in de koeltechniek reageer dan op deze vacature door op de knop vacatures te klikken in de menubalk. Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature dan kun je ook via het contactformulier vragen stellen. BBL trajecten zijn overigens ook mogelijk in de koeltechniek. Klik dan op de knop BBL in de menubalk.