Vacature koelmonteur Emmeloord vanaf 23 april 2021

Heb jij ervaring met koeltechniek en de aanleg van koeltechnische installaties in machines en koelsystemen? Dan is dit de ideale vacature voor jou. Voor een groot bedrijf in de agrarische machinebouw en installatie zijn we op zoek naar ervaren koelmonteurs. Er kunnen meerdere monteurs aan de slag in de koeltechniek. Er is een mogelijkheid om projectmatig als koelmonteur aan de slag te gaan of voor langere tijd. Het bedrijf is op dit gebied flexibel. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt in de koeltechniek. Natuurlijk krijg je duidelijke tekeningen en instructies. Het gaat hierbij om koelsystemen die worden aangebracht om aardappelen en andere oogst te koelen zodat de voedselkwaliteit op peil blijft. Een belangrijke factor is uiteraard de koeltechniek die er voor moet zorgen dat de producten niet te warm worden. Als koelmonteur ben je voor dit bedrijf erg belangrijk.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je uiteraard ervaring nodig in de koeltechniek. Je moet zelfstandig koeltechnische installaties kunnen aanleggen en goed tekeningen kunnen lezen op dit gebied. Een opleiding in de koeltechniek zou heel mooi zijn maar werkervaring wordt door het bedrijf zeker ook gewaardeerd. Verder heb je als koelmonteur papieren nodig op het gebied van F gassen of de voormalige STEK papieren. Deze papieren moet je in bezit hebben of bereid zijn om te halen op korte termijn. Verder is het werk op mbo niveau 3 a 4 op het gebied van zelfstandigheid en op basis van technische inhoud. Een opleiding op het mbo op dit niveau in de elektrotechniek of installatietechniek vormt een goede theoretische basis. Verder is het werk in Emmeloord daar moet je zelfstandig met eigen vervoer of openbaar vervoer kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie in het ontwerp, aanleg en de bouw van installaties voor de koeling van agrarische producten. Deze installaties worden op de productielocatie in Emmeloord gemaakt en later op locatie geïnstalleerd door servicemonteurs. Binnen het bedrijf heerst een prettige samenwerking tussen verschillende afdelingen. Deze samenwerking zorgt er voor dat collega’s elkaar ondersteunen en er gezamenlijk voor zorgen dat er een goed eindproduct wordt afgeleverd aan de klant.

Arbeidsvoorwaarden

Als koelmonteur kun je een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als assistent of tweede koelmonteur kun je ook in aanmerking komen voor deze vacature. Dan zal je salaris iets lager zijn maar krijg je wel de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Verder krijg je een reiskostenvergoeding op basis van de reiskostenregeling van het bedrijf. Mocht je extra opleiding of training wensen in de techniek dan is dat ook mogelijk. Zelfs BBL is een optie. Daarvoor hoef je zelfs niets te betalen. Als je bereid bent om een jaar of langer aan de slag te blijven bij het bedrijf dan worden de kosten voor je betaald. Je gaat in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract aan de slag maar er is een mogelijkheid om na verloop van deze periode rechtstreeks in dienst te worden genomen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op om meer te weten te komen en te solliciteren. Dat kan via de knop vacatures in de menubalk. Als je daarop klikt kun je in een digitale omgeving je inschrijven voor de vacature.