Vacature koelmonteur Oost Friesland vanaf december 2020

Ben jij een ervaren koelmonteur en wil je graag afwisselend werk dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de koeltechniek zoeken we namelijk een enthousiaste koelmonteur die graag bij klanten langs gaat om reparaties te verrichten aan airconditioning en warmtepompinstallaties. Het functie in de buitendienst waarbij jij het gezicht bent van het bedrijf. Je kunt meedraaien in storingsdiensten en werkt in een team met ervaren collega’s. Er zijn doorgroeimogelijkheden aanwezig en indien gewenst kan er ook extra scholing worden gevolgd zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen in het vak koelmonteur.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze fulltime functie heb je ervaring nodig in de warmtepompen en koeltechniek. Ervaring in deze branche is vereist om klanten goed te kunnen ondersteunen bij technische problemen aan deze installaties. Voor deze functie is een F gassen diploma noodzakelijk. Als je dit koeltechnische diploma hebt is dat mooi meegenomen anders is het belangrijk dat je bereid bent dit diploma te behalen. Ook het VCA certificaat is een vereiste om veilig te kunnen werken op de bouw en in een technische omgeving. Een MBOP opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek is een goede basis om het werk te kunnen uitvoeren. Vooral op elektrotechniek wordt hierin de nadruk gelegd in verband met de meet- en regeltechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de koeltechniek en bevind zich in het oosten van Friesland. Het is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Heerenveen, Groningen, Dokkum en Drachten maar het werkgebied van het bedrijf is nog groter en beslaat heel Friesland en Groningen. Het bedrijf werkt met A- merken zoals Daikin en het merk Mitsubishi Electric. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer. Collega’s werken met elkaar samen aan professionele producten voor tevreden klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze vacature wordt een salaris geboden tussen de 2300 en 2800 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring en de behaalde opleidingen. Binnen het bedrijf zijn mogelijkheden om extra opleidingen te volgen. Daarnaast biedt het bedrijf ook vergoedingen voor reiskosten. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en krijgt vakantiegeld.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Klik op de knop vacatures in de menubalk om je sollicitatie in te sturen of je vragen te stellen.