Vacature allround lasser Friesland vanaf 5 oktober 2021

Ben je goed in samenstellen en aflassen doormiddel van het MIG/MAG lasproces dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een allround constructiebedrijf zijn we op zoek naar een allrounder op het gebied van constructie en lassen. Daarbij komt ook wat tekening lezen aan de orde en natuurlijk technisch inzicht om constructies in elkaar te hechten en af te lassen. De constructies worden van stalen profielen gemaakt en kunnen verschillen in omvang. Zo worden loodsen,  bruggen, balustrades en andere constructies gemaakt. deze constructeis worden in eerste instantie in het metaalbedrijf zelf gemaakt en na afloop worden ze ook naar de projectlocatie getransporteerd en opgebouwd door het montageteam. Als allround lasser kun je als je dat wilt ook regelmatig met dit montageteam mee. Dan kun je samen het bouwwerk opbouwen dat door jou als lasser mede is geproduceerd.

Welke ervaring heb je nodig?

Vijf jaar ervaring als MIG/MAG lasser is gewenst. Lasdiploma’s zijn niet direct een eis maar je moet in de praktijk wel op MIG/MAG niveau 2 kunnen lassen in verband met de verschillende lasposities. Verder is het belangrijk dat je goed technische tekeningen kunt lezen zodat je zelfstandig aan de slag kunt met projecten. Een rijbewijs en eigen auto is een belangrijke pré voor het geval je deelneemt aan projecten op verschillende locaties. Verder is een VCA certificaat nodig op bouwlocaties waar de staalconstructies worden opgebouwd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround constructiebedrijf dat projecten uitvoert door heel Friesland. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Dokkum en is ook goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Groningen. Er werken binnen het familiebedrijf ongeveer 20 werknemers in verschillende uitvoerende en leidinggevende functies. Binnen het bedrijf zijn de meeste werknemers actief op de werkvloer waar ze in teamverband aan verschillende projecten werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround lasser verdien je een salaris rond de 2400 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Naar mate je meer ervaring hebt opgedaan in de lastechniek kun je ook een hoger salaris verdienen. Als je ook nog goed kunt tekening lezen en constructies kunt opbouwen als samensteller dan kun je breder worden ingezet. Daarom kun je dan een salaris verdienen rond de 2650 bruto per maand. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw cv insturen via de knop sollicitaties.