Technicum passeert grens van 100 BBL-ers eind september 2021

Het aantal werknemers dat voor Technicum werkt is de afgelopen tijd toegenomen. Het technische uitzendbureau helpt niet alleen ervaren technisch personeel aan een baan maar ook werkzoekenden zonder technische ervaring en opleiding die graag in de techniek willen werken. Hierbij besteed Technicum veel aandacht aan werken en leren. Het werken en leren kan in Nederland onder andere plaatsvinden doormiddel van de Beroepsbegeleidende leerweg oftewel BBL. Dit is een praktijkgerichte opleidingsvariant van het middelbaar beroepsonderwijs.

Technicum maakt werk van opleiden

Technicum heeft inmiddels de grens van ruim 100 BBL trajecten bereikt en overschreden. Dat is een magische grens. Op 4 oktober 2021 was het aantal BBL trajecten dat via Technicum loopt zelfs beland op 104. Daar zal het echter niet bij blijven. Technicum gaat namelijk door met het werven van enthousiaste werkzoekenden die graag in de techniek aan de slag willen. Er is volop werk in de techniek, ook voor aankomende specialisten. Een groot aantal bedrijven heeft vacatures specifiek voor BBL-ers open gezet. Deze vacatures worden met Technicum gedeeld. Daardoor heeft Technicum uitzendbureau een goed overzicht van BBL opleidingstrajecten door heel Nederland.

BBL trajecten bij jou in de buurt

Ook bij jou in de buurt kun je een BBL traject volgen. Er zijn verschillende mogelijkheden en sectoren waarin je een BBL traject kunt volgen. Hierbij kun je denken aan de elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, metaaltechniek en de bouw. Allemaal sectoren waarin structureel personeel nodig is vanwege de grote toename in de productie en werkgelegenheid. Wil je aan de slag in een BBL traject via Technicum? Klik dan op de knop BBL in de menubalk van deze website.