Vacature lasser TIG 2 samensteller vanaf februari 2021 in Noord Friesland

Per direct zijn we op zoek naar een TIG lasser die kan samenstellen in de bouw van machines en plaatwerkconstructies. Het is een veelzijdige functie waarin je aan de hand van tekeningen zelf werkstukken in elkaar hecht en deze vervolgens gaat aflassen. Er wordt gewerkt met RVS middeldikke en dunne plaat. Het werk is fulltime en voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een TIG niveau 2 lasdiploma nodig met ervaring in het samenstellen en lassen van constructies van RVS plaatwerk. Het werk is fulltime en vind plaats op een locatie boven Leeuwarden. Het is belangrijk dat je zelfstandig naar je werk kunt komen met een auto of met openbaar vervoer. Een rijbewijs is daarom een belangrijke pré maar geen absolute vereiste. Het is wel belangrijk dat je goed kunt tekening lezen en dat je ervaring hebt met dun RVS plaatmateriaal.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de metaalsector. Het is gevestigd boven Leeuwarden maar is ook goed bereikbaar vanuit Franeker, Dokkum en Drachten. Het behoort tot de grotere metaalbedrijven en heeft een professioneel beleid waarbij personeel wordt ontwikkelt tot zelfstandige allround vakkrachten. Het werk is afwisselend en wordt voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd. Omdat het bedrijf verschillende afdelingen bevat maakt elke afdeling een gedeelte van een product of halffabricaat. Zo wordt gezamenlijk een compleet product gemaakt. Dat zorgt voor teamgeest binnen het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Als samensteller lasser TIG kun je een salaris verdienen rond de 2400 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit kan wat meer of minder zijn op basis van je ervaring. Ook wanneer je TIG 3 of hoger hebt zal je salaris hoger zijn. Verder ontvang je 0,19 per kilometer reiskostenvergoeding voor het rijden in eigen vervoer naar je werk. Je ontvang werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zodat je jouw werk goed en veilig kunt uitvoeren. Verder krijg je de mogelijkheid om meer opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter kunt worden in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie reageer dan direct door te klikken op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw CV insturen en meer informatie lezen over deze vacature en vele andere vacatures die open staan binnen het bedrijf.