Vacature ervaren MIG/MAG samensteller lasser in Noord Friesland vanaf 10 november 2020

Ervaren samenstellers lassers hebben een belangrijke positie binnen metaalbedrijven. Zij kunnen namelijk een belangrijke invloed uitoefenen op de kwaliteit en nauwkeurigheid van machines, werktuigen en constructies. Technicum is op zoek naar iemand die ervaring heeft met MIG/MAG lassen en goed kan tekening lezen. De combinatie tussen lassen en samenstellen is belangrijk in deze functie. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het totale product vanaf tekening tot en met het gereed product.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig als MIG/MAG lasser. Het is belangrijk dat je in verschillende posities kunt lassen. Bij dit bedrijf las je niet alleen onder de hand (PA) maar ook binnenhoek lassen, stapelen en uit de zij lassen. Boven het hoofd lassen komt niet voor. Het is belangrijk dat je verschillende lasposities beheerst omdat sommige werkstukken te groot is om te kantelen of te draaien. Verder is het belangrijk dat je zowel met middeldikke plaat als dunne plaat overweg kunt gaan. Het lezen van tekeningen is van groot belang omdat je op basis van een snijpakket en tekeningen zelf een werkstuk in elkaar moet hechten en aflassen. Het is belangrijk dat je minimaal 5 jaar lang gewerkt hebt als samensteller lasser. Voor MIG/MAG lassen is een diploma op minimaal niveau 2 vereist.

Over de opdrachtgever

Het bedrijf waar Technicum een samensteller lasser zoekt is actief in de machinebouw. Er werken tientallen werknemers in verschillende technische functies. Naast samenstellers/ lassers heeft het bedrijf ook monteurs en onderhoudsmonteurs in dienst. Verder werken er nog verspaners waardoor een totaal aan specialisten aanwezig is in de metaaltechniek en werktuigbouwkunde. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie kun je een salaris verdienen rond de 2500 bruto per maand op basis voor de CAO voor de Kleinmetaal. De inschaling van de lasser samensteller is gebaseerd op werkervaring en opleidingen. Er wordt een reiskostenvergoeding toegekend van 0,19 per kilometer. In eerste instantie is het werk tot eind 2020 maar er is een mogelijkheid tot verlening van de dienstperiode omdat het bedrijf met verschillende andere metaalbedrijven samenwerkt. Daardoor is het goed mogelijk om door te stromen naar een ander project of ander metaalbedrijf.

Solliciteren?

Op deze vacature kun je solliciteren via de knop Vacatures Technicum. Deze knop tref je aan in de menubalk aan de zijkant van de website. Daar tref je ook een overzicht aan van verschillende andere vacatures van Technicum door heel Nederland.