Vacature TIG lasser samensteller Noord Friesland vanaf februari 2021

Ben jij een ervaren TIG lasser en kun je ook goed tekening lezen en samenstellen? Dan zijn we op zoek naar jou. We hebben op dit moment een aantal opdrachtgevers in het noorden van Friesland die op zoek zijn naar allrounders in het TIG lassen. Dat betekent niet alleen aflassen maar ook constructiebankwerken, bouwen, hechtlassen en aflassen. Iemand die van afwisseling houdt en oog heeft voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Een expert op het gebied van TIG lassen die zich graag verder wil ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een TIG niveau 3 diploma nodig of TIG niveau 2 met heel veel ervaring. Je kunt in verschillende posities werken en kunt goed tekening lezen. Een mbo opleiding in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op niveau 2 is gewenst maar niet vereist. Vooral veel ervaring in het lezen van tekeningen in de metaaltechniek is belangrijk. Ook een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, afhankelijk van je woonlocatie.

Over het bedrijf

We hebben verschillende bedrijven die TIG lassers samenstellers zoeken. Deze bedrijven zijn allemaal gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en zijn goed bereikbaar vanuit Dokkum, Franeker, Leeuwarden en Veenwouden. Kandidaten uit Friesland kunnen daardoor altijd wel aan de slag bij een toonaangevend metaalbedrijf in de buurt. De bedrijven zijn over het algemeen actief in het bewerken van plaat en het bouwen van machines en frames.

Arbeidsvoorwaarden

In deze fulltime functie kun je een salaris verdienen rond de 2500 bruto per maand. Dit kan iets meer zijn maar ook wat minder afhankelijk van je werkervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het salaris. Het loon zal altijd gelijk zijn aan een werknemer die in dezelfde functie hetzelfde werk uitvoert.

Verder ontvang je een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per gereden kilometer woon-werkverkeer.

Het is ook mogelijk om lasopleidingen en andere opleidingen te volgen in de metaaltechniek. Zelfs BBL opties staan open. Wil je meer weten vraag dan naar de mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of ben je benieuwd naar je mogelijkheden reageer dan via de knop vacatures in de menubalk aan de zijkant van de website. Ook als je vragen hebt over BBL opleidingen en inwerktrajecten kun je via die knop reageren of via de knop BBL.