Vacature draaier verspaner CNC in Noord Friesland vanaf februari 2021

Ben jij een draaier of frezer met een beetje ervaring in de verspaning dan is dit een mooie vacature om door te groeien naar zelfstandig verspaner. Binnen deze fulltime functie leer zelfstandig verspanen met een draaibank en een freesbank. Er wordt gewerkt met CNC gestuurde machines maar ook met conventionele machines die met de hand ingesteld moeten worden. Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround machinebouwer die veel specifieke maatwerk machines en apparaten bouwt. De onderdelen die hiervoor nodig zijn worden onder andere verspaand op de machines waar jij mee gaat werken. Een belangrijke functie waarbij je een onderdeel vormt van het gehele proces van tekening tot eindproduct.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze fulltime functie heb je ervaring nodig in de verspaning. Dat kan via een opleiding of doormiddel van werkervaring. Ervaring in draaien en frezen op conventionele of CNC gestuurde banken zorgt er voor dat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Heb je wat minder ervaring maar zou je toch graag willen leren hoe je zelfstandig kunt draaien en frezen dan kun je altijd reageren. Een opleidingsachtergrond in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op mbo niveau 2 of vergelijkbaar is gewenst.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in het noorden van Friesland in de machinebouw en produceert niet alleen onderdelen voor machines maar ook de complete machines. Binnen het bedrijf zijn verschillende kleine afdelingen aanwezig waaronder de afdeling verspaning, lasserij, zagerij en de montageafdeling. Het bedrijf produceert en levert producten aan verschillende klanten door heel Nederland. Binnen dit metaalbedrijf heerst een informele sfeer. Werknemers werken met elkaar samen in een groot team om er voor te zorgen dat de machines, onderdelen en frames zo goed mogelijk worden gemaakt binnen de gestelde tijd.

Arbeidsvoorwaarden

Het is mogelijk om deze functie als aankomend verspaner uit te oefenen maar ook als ervaren verspaner in te stromen. Indien extra opleiding noodzakelijk of heel gewenst is kan er ook nog een BBL traject worden gevolgd. De hoogte van het salaris dat je kunt verdienen is voor een groot deel afhankelijk van je ervaring. Hoe meer ervaring hoe hoger je ingeschaald kunt worden. Hou rekening met een salaris rond 2000 bruto per maand voor een starter en 2500 voor een redelijk ervaren kracht. Als je veel ervaring hebt in de verspaning kun je ook meer verdienen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen. De reiskosten zijn 0,19 per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Ook bij vragen kun je via die knop reageren.