Vacature draaier conventioneel Friesland vanaf 8 januari 2021

Hou je van afwisseling en vakmanschap dan is dit een ideale baan voor jou. Voor een bedrijf in de allround machinebouw, constructie en offshore zijn we op zoek naar een conventioneel verspaner. Het bedrijf zoekt iemand die achter een conventionele draaibank of Teach-inn draaibank wil staan. Het Teach-inn verspanen is een praktische variant van het CNC verspanen en kan snel aangeleerd worden als je de basis van verspanen beheerst. Op deze vacature kun je solliciteren als je starter bent in de verspaning of als je juist heel veel ervaring hebt. Als starter in de verspaning kun je een vak leren en een ervaren verspaner kan bij het bedrijf meer verantwoordelijkheid dragen. Het bedrijf werkt als een team en zijn op zoek naar een verspaner die graag in teamverband werkt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie verspaner kun je op twee manieren in aanmerking komen, als starter of als ervaren kracht. Dat zorgt er voor dat op verschillende manieren een plek kunt krijgen bij dit mooie bedrijf. Basiskennis van draaien op een conventionele bank is wel een minimale vereiste. Je hebt materialenkennis nodig en moet in ieder geval technische tekeningen kunnen lezen. Ook ervaring achter draaibanken op school of in de praktijk is een belangrijk voordeel waardoor de kans op deze baan wordt vergroot. Het bedrijf hecht een grote waarde aan iemand zijn of haar karakter. Ze zoeken enthousiaste mensen die goed kunnen samenwerken en zich willen inzetten voor het team. Zelfs een BBL traject in de verspaning is bespreekbaar.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en kan ook goed via Sneek, Harlingen, Heerenveen en Bolsward worden bereikt. Omdat het bedrijf voor verschillende klanten produceert zijn de producten erg divers. Hierbij kun je denken aan machines voor de agrarische sector maar ook aan machines voor de offshore of productiebedrijven. Het personeel en het  bedrijf is gewend om regelmatig te schakelen tussen verschillende producten en machines. Dat maakt het bedrijf dynamisch en interessant.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je bij dit bedrijf kunt verdienen is afhankelijk van je werkervaring en je opleidingsachtergrond. Hoe meer ervaring je hebt in de verspaning hoe hoger het salaris. Het salaris kan daardoor oplopen van 2000 euro bruto tot een salaris van 2700 bruto per maand bij een Fulltime dienstverband. BBL en andere opleidingsmogelijkheden zijn ook aan de orde voor minder ervaren krachten. Het bedrijf heeft daarnaast een eigen reiskostenregeling.

Solliciteren?

Op deze vacature kun je solliciteren via de knop Vacatures in de menubalk. Dan zie je meteen het totale overzicht aan vacatures dat in Nederland in de techniek open staat.