Vacature werkvoorbereider calculator werktuigbouwkunde in Noord Friesland vanaf januari 2021

Ben jij een ervaren werkvoorbereider en zoek je vast werk dan is dit je kans. Een bedrijf in het noorden van Friesland zoekt een werkvoorbereider die breed inzetbaar is. De werkzaamheden verschillen van het maken van de sterkte- en prijs berekeningen tot en met het maken van offertes en orderbevestigingen voor internationale projecten in de bouw van agrarische staalconstructies. Naast de genoemde werkzaamheden zal je ook ingezet worden in de ondersteuning van de inkoopafdeling en je collega’s. Je gaat aan de slag op een dynamische engineeringsafdeling met allemaal gespecialiseerde collega’s. In je functie heb je contact met leveranciers, klanten en andere betrokken partijen voor de ontwikkeling en realisatie van projecten.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in de werkvoorbereiding binnen de metaaltechniek of werktuigbouwkunde. Een MBO opleiding of HBO opleiding in de werktuigbouwkunde is gewenst maar werkervaring in een relevante richting is belangrijker. Je bent ervaren in het maken van calculaties in de metaaltechniek en je beschikt over een goede materiaalkennis. Tekeningen maken is slechts een klein onderdeel van de functie maar het is handig als je overweg kunt met Autocad 2D of bereid bent om dit te leren. De communicatie vind plaats in het Nederlands en Engels. Het bedrijf zoekt kandidaten uit Friesland of Groningen in verband met de reisafstand.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een technische organisatie actief in de bouw van specialistische staalconstructies over de gehele wereld. Het bedrijf is totaalleverancier en ontwikkelt, tekent, produceert, monteert en installeert projecten in de landbouwsector. Er worden klantspecifieke oplossingen geboden waarbij duurzaamheid en effectiviteit een grote rol spelen. In totaal heeft het bedrijf ongeveer 50 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft een engineeringsafdeling in het noorden van Friesland en is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf is specifiek op zoek naar een werkvoorbereider die voor langere tijd fulltime aan de slag wil in een uitdagende functie. Hoewel je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd ontvangt heeft het bedrijf aangegeven dat ze iemand zoeken voor een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Vast werk kan worden geboden omdat het bedrijf het heel druk heeft gekregen. Dat is geen tijdelijke piek maar een structurele ontwikkeling. Daarom kan een werkvoorbereider calculator voor langere tijd een functie bemachtigen. Ook wordt er een salaris geboden tussen de 2800 en 3300 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Verder is een reiskostenvergoeding van 0,19 euro of vergoeding van de kosten van openbaar vervoer van toepassing.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Ook kun je via de contactpagina eventuele vragen stellen.