Vacature CNC verspaner machinebouw Noord Friesland vanaf november 2020

Ben jij een ervaren draaier, frezer of heb je ruime ervaring met werken in een boorstraat dan is deze vacature interessant. Voor een groot metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren verspaner. We zoeken specifiek iemand die niet als CNC operator ervaring heeft maar ook kan programmeren en verstand heeft van gereedschappen, draaisnelheden en het CNC programmeren. Dat vereist een bepaalde ervaring. Natuurlijk hoef je niet op alle punten ervaring te hebben. Gelukkig kun je jezelf ook ontwikkelen binnen het bedrijf. Er zijn wel een aantal punten waarover je moet beschikken om in aanmerking te komen voor deze vacature. Die punten staan in de volgende alinea.

Welke ervaring heb je nodig?

Minimaal 2 jaar of meer ervaring in de CNC verspaning is nodig om als junior in te stappen in deze functie. Als je over 5 jaar of meer ervaring beschikt in het draaien en frezen met CNC banken wordt verwacht dat je zelfstandig aan de slag kunt. Een MBO opleiding in de verspaning is wenselijk. Mocht je echter een andere opleiding hebben gedaan in de metaaltechniek en beschik je over behoorlijk wat praktijkervaring dan is dat ook prima. Het is belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent. De werkzaamheden worden over het algemeen in dagdienst gedaan. Af en toe wordt in twee ploegen gewerkt. Hou daar rekening mee bij de sollicitatie op deze vacature. Een rijbewijs is niet nodig maar er wordt wel verwacht dat je zelf naar het werk kunt komen.

Over het bedrijf

De vacature staat uit bij een groot bedrijf in de metaaltechniek. Het bedrijf heeft meerdere afdelingen waarbij de afdeling verspaning een belangrijke afdeling vormt. Naast verspaning houdt het bedrijf zich ook bezig met plaatbewerking, lassen en constructiewerk. Een dynamisch bedrijf met klanten in Nederland maar ook in het buitenland. Het bedrijf heeft meer dan honderd vakkrachten aan het werk in verschillende functies.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen rond de 2400 tot 2700 euro per maand op basis van een full time dienstverband. Het salaris zal worden bepaald op basis van de ervaring van de sollicitant. Het bedrijf geeft een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werk verkeer. Verder zijn er via het bedrijf opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Het bedrijf betaald overuren en ploegentoeslag conform de CAO voor de Grootmetaal.

Solliciteren op deze vacature?

Je kunt op deze vacature solliciteren door te klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Daar tref je overigens ook een overzicht met andere vacatures die Technicum heeft open staan in de metaaltechniek, installatietechniek en elektrotechniek. Technicum is voortdurend op zoek naar technisch personeel het is daarom ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar Technicum. Ook die mogelijkheid tref je aan achter de knop vacatures Technicum.