Vacature verspaner conventioneel of CNC in Friesland vanaf december 2020

Ben jij een ervaren verspaner en kun je goed met een conventionele bank of met een computergestuurde bank overweg dan nodigen we jou van harte uit om te reageren op deze vacature. Op dit moment hebben we meerdere vacatures open staat voor verspaners in Friesland. We zoeken ervaren mensen die zelfstandig de machines in kunnen stellen of programmeren. Het werk is afwisselend omdat er veel kleine series of enkel stuks worden geproduceerd. Ook is er keuze uit verschillende machines. Er wordt gewerkt op basis van nauwkeurige toleranties. Omdat er meerdere vacatures open staan heb jij de keuze! Je kunt de baan kiezen die bij jou wensen en ervaring past. Daarvoor heb je natuurlijk wel ervaring nodig. Welke ervaring je precies nodig hebt lees je in de volgende alinea.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je 5 jaar of meer ervaring nodig als zelfstandig verspaner. Iemand die de machines zelfstandig kan instellen of programmeren. Een conventionele verspaner kan zowel met een draaibank als freesbank aan de slag. Het is maar net waar je voorkeur of ervaring het beste bij aansluit. Voor de functie frezer is hetzelfde van toepassing. CNC verspaners dienen in ieder geval zelfstandig de basisprogrammering te doen van de machines. Je hebt voor deze functie een opleiding nodig in de metaaltechniek op vmbo niveau of mbo niveau maar ervaring in deze werkzaamheden is veel belangrijker.

Over het bedrijf

We hebben op dit moment meerdere bedrijven die verspaners zoeken. De keuze is vrij breed. Er zijn grote bedrijven die vacatures hebben open staan voor verspaners maar er zijn ook kleinere gespecialiseerde bedrijven. Als verspaner heb je op de huidige arbeidsmarkt veel te kiezen en wij kunnen je daar bij helpen. Neem daarom contract met ons op door te solliciteren op deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Omdat er verschillende functies zijn verschillen ook de arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een salaris verdienen tussen de 2200 euro tot 2800 euro op basis van je ervaring. Daarnaast krijg je reiskosten van 0,19 per kilometer woon-werk verkeer. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie verspander cnc of in een functie als conventioneel verspaner dan nodigen we je uit om te reageren via de knop vacatures in de menubalk.