Vacature junior werkvoorbereider elektrotechniek vanaf december 2020 in Friesland

Het werk van een junior werkvoorbereider elektrotechniek is afwisselend en uitdagend. De elektrotechniek is een sector die volop in beweging is. Door duurzame installaties waaronder zonnepanelen maar ook warmtepompen, airco en andere systemen die elektrisch worden aangedreven is het werk van een werkvoorbereider in de elektrotechniek nog veelzijdiger en breder geworden. De installaties die moeten worden aangelegd verschillen en dat maakt dat een werkvoorbereider voortdurend moet schakelen. Dat zorgt voor afwisseling en uitdaging. Geen dag is hetzelfde in deze functie. Wil je ook graag aan de slag als een junior werkvoorbereider grijp dan nu je kans en lees over welke ervaring je in ieder geval moet beschikken om te starten met deze mooie loopbaan.

Over welke ervaring moet je beschikken?

Voor deze juniorfunctie als werkvoorbereider in de elektrotechniek heb je een goede basis nodig. Een opleiding op mbo niveau 3 of 4 in de richting van elektrotechniek is een goede basis. Ook een opleiding in de middenkader enginering is voldoende om met deze functie aan de slag te gaan. Mocht je ook nog wat praktijkkennis hebben opgedaan in het middenkader van de elektrotechniek of een stage of leerwerktraject hebben gevolgd in het middenkader van een elektrotechnisch bedrijf dan is dat helemaal mooi. Het werk van een werkvoorbereider is afwisselend en dat vereist ook een technisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt contact men je collega’s op de werkvloer, met leidinggevenden, met klanten en ook met leveranciers. Goed communiceren en je aanpassen aan je omgeving en je contactpersonen is een belangrijk onderdeel van de functie. Je maakt natuurlijk ook gebruik van computerprogramma’s zoals het tekenprogramma CAD (2d). Je moet over goede computervaardigheden beschikken om het werk van een werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren en een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is al geruime tijd actief in de elektrotechniek en is gevestigd in Sneek. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich verbreed en gespecialiseerd. Daardoor is het werkgebied vergroot. Ook de werkzaamheden van een werkvoorbereider zijn daardoor breder geworden. Het bedrijf kan verschillende oplossingen bieden aan klanten en dat zorgt er voor dat je als werkvoorbereider goed moet mee kunnen denken. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het succesvol organiseren van het project en alles wat daarbij komt kijken zodat klanten tevreden worden en blijven.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden jou een mooie kans om aan de slag te gaan als junior werkvoorbereider. Samen met ons en de opdrachtgever kun je aan de slag in het uitdagende werkveld van werkvoorbereiding in de elektrotechniek. daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om door te groeien in deze functie en steeds meer verantwoordelijkheid te dragen. Hoeveel verantwoordelijkheid je kan dragen en hoeveel taken je zelfstandig kan uitvoeren is ook van invloed op het salaris. De salarisrichtlijn voor deze functie is behoorlijk breed. Een starter met nauwelijks ervaring kan een salaris verdienen van 2250 euro bruto terwijl een ervaren werkvoorbereider een salaris kan verdienen ter hoogte van 2600. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per gereden kilometer woon-werkverkeer. Je hebt ieder jaar 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld en ontvangt een jaarcontract met kans op overname door de opdrachtgever.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Klik op de knop vacatures in de menubalk om meer te weten te komen over deze mooie baan.