Vacature servicemonteur machinebouw Friesland vanaf december 2020

Voor een organisatie in de bouw en installatie van machines zijn we op zoek naar een allround servicemonteur. Het gaat hierbij om zowel de bouw van de machines op basis van tekeningen als de installatie daarvan op locaties door heel Nederland. Het werk is grotendeels mechanisch maar er kunnen ook elektrotechnische aspecten aan de orde komen. Het bedrijf is op zoek naar iemand die graag zelfstandig aan de slag wil gaan en verantwoordelijkheid wil dragen voor het oplossen van storingen en andere technische problemen die zich voor kunnen doen bij klanten op locatie. Hiervoor krijg je een bus mee van de zaak met daarin alle benodigde materialen en gereedschappen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig als servicemonteur. Je bent zelfstandig en kunt goed klanten te woord staan om over de mogelijke oplossingen van technische problemen te spreken. Daarnaast ben je goed in staat om reparaties te verrichten aan mechanische en elektrotechnische componenten van machines. Je beschikt over een opleiding in de techniek. De voorkeur van deze organisatie gaat uit naar iemand met een opleiding in de mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of metaalbewerking. Het is voor de uitoefening van deze functie belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Een flexibele houding en goede communicatieve vaardigheden zijn uiteraard noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de werktuigbouwkunde en installatietechniek. Het bedrijf produceert machines die op locatie worden geïnstalleerd. De installaties zijn duurzaam en er worden contracten met klanten gesloten over het onderhoud en de reparatie zodat de klanten altijd een goed functionerende machine hebben. Het bedrijf hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van haar werknemers op de werkvloer maar ook bij de klanten. Werknemers krijgen hiervoor extra veiligheidstrainingen zoals VCA, heftruckcertificaat maar ook trainingen om veilig te werken in een omgeving met brand- en explosiegevaarlijke mengsels.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je in deze fulltime functie kan verdienen ligt tussen de 2500 en 3000 euro bruto per maand. Binnen het bedrijf worden vergoedingen verstrekt voor overwerken, werk in de kost en reiskosten. Daarnaast krijgen servicemonteurs ook een auto van de zaak mee met de benodigde gereedschappen, werktuigen en materialen. Voor grote klussen op locatie ver bij de woonplaats vandaan wordt een onderkomen geregeld in een hotel of vergelijkbaar. Werk in de kost kan aan de orde komen en wordt dikwijls met meerdere monteurs uitgevoerd. Binnen het bedrijf kunnen opleidingen en trainingen worden gevolgd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan door op de knop vacatures in de menubalk te klikken.