Vacature servicemonteur mechatronica (heel Nederland) vanaf december 2020

Heb jij een diploma niveau 4 mechatronica en ben jij op zoek naar een functie in de buitendienst dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar iemand die bij verschillende bedrijven installaties wil aanleggen die het werkklimaat voor werknemers optimaliseren. We zoeken iemand die van afwisseling houdt en ook zelfstandig aan de slag wil door heel Nederland. Je krijgt een auto mee van het bedrijf met alle gereedschappen en materialen die je nodig hebt om een goede service te verlenen aan installaties van klanten.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor een verantwoordelijke fulltime functie zoals deze is het belangrijk dat je over een aantal jaar ervaring beschikt in de werktuigbouwkunde. Je hebt ervaring in de bouw van machines en hebt ook klanten bezocht om bijvoorbeeld machines en installaties te plaatsen en aan te leggen. Daarnaast ben je in bezit van een diploma in de werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek. Het elektrotechnische onderhoud maakt namelijk ook onderdeel uit van de functie. Je bent flexibel ingesteld en vind het geen probleem om klanten door heel Nederland te bezoeken en af en toe ook in de kost te gaan als de werkzaamheden bij een klant wat meer tijd in beslag nemen. Uiteraard heb je voor deze functie een rijbewijs nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie in de optimalisatie van de luchtkwaliteit in bedrijven. Het bedrijf legt hiervoor specifieke installaties aan die niet alleen binnen het bedrijf worden gebouwd maar ook geïnstalleerd en onderhouden. Het bedrijf werkt met duidelijke normen waardoor de producten en installaties van constante kwaliteit zijn. Servicemonteurs werken door heel Nederland om de installaties te onderhouden, te repareren en storingen op te lossen. Het bedrijf streeft naar optimale klanttevredenheid en optimale functionaliteit van haar machines en installaties.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf kan een ervaren monteur een salaris tussen de 2500 en 3000 euro verdienen op basis van een fulltime dienstverband. Het bedrijf verstrekt reiskosten indien met eigen vervoer wordt gereden. Naar klanten wordt echter gereden in bedrijfswagens. Verder is het zo dat het bedrijf medewerkers de ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen. De installaties zijn uniek. In eerste instantie leert een medewerker de installaties kennen en krijgt hiervoor een inwerktraject. Daarna krijgt de medewerker steeds meer verantwoordelijkheid. In de buitendienst kan een servicemonteur zelfstandig aan de slag en krijgt deze veel mogelijkheden om werkzaamheden zelf in te plannen en contacten met klanten te onderhouden. Deze vrijheid wordt door monteurs in de praktijk zeer gewaardeerd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de Vacatureknop in de menubalk.