Vacature voorman machinebouw mechatronica Friesland vanaf december 2020

Ben je een ervaren machinebouwer en heb je een mbo diploma mechatronica of werktuigbouwkunde dan is deze vacature interessant voor jou. We zijn op zoek naar iemand die een extra stapje wil maken in zijn of haar loopbaan in de machinebouw. Iemand die al een tijdje heeft gewerkt als monteur op een werkplaats en goed weet hoe werkprocessen verlopen en hoe een planning moet worden gemaakt en gehaald. Een leidinggevende die ook wil meewerken op de werkvloer. Een gedreven persoon die goed contact kan onderhouden met collega’s op de werkvloer maar ook met kantoor. Zo blijven processen goed lopen, worden doelstellingen gehaald en heb je een goede sfeer op de werkvloer en tevreden klanten. Ben jij iemand die deze rol kan vervullen lees dan snel verder.

Over welke ervaring moet je beschikken?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je over een 5 jaar of meer werkervaring beschikt in de machinebouw en apparatenbouw. Daarnaast is een mbo opleiding in de mechatronica of werktuigbouwkunde een goede theoretische basis om deze functie goed uit te kunnen voeren. In deze vacature krijg je te maken met mechanische techniek maar ook met elektrotechnische componenten. Deze componenten worden geïnstalleerd en gemonteerd in de werkplaats. Hierbij komen ook laswerkzaamheden en plaatbewerking aan de orde. Een voorman moet deze verschillende metaalbewerkingen zelf ook beheersen zodat er samen met de collega’s meegewerkt kan worden. Als voorman ben je verantwoordelijk voor het overzicht en de taakverdeling.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag zou kunnen is actief in heel Nederland. Er worden machines en installaties geproduceerd op de werkplaats en het bedrijf heeft servicemonteurs en installateurs in dienst die de machines op locatie plaatsen. Het bedrijf zoekt nu versterking voor de werkplaats. De monteurs die op locatie werken worden niet door de voorman aangestuurd maar hij of zij onderhoud wel contact met de monteurs. Er vind regelmatig overleg plaats tussen werkplaats en kantoor. Er heerst een open en een prettige werksfeer waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie heeft het bedrijf een salaris beschikbaar gesteld van 2500 tot 2800 bruto per maand op basis van een werkweek van 38 uur. Daarnaast wordt een reiskostenvergoeding verstrekt van 0,19 per kilometer. Binnen het bedrijf krijgen medewerkers de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van de werkgever.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie solliciteer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan nemen we jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling.