Vacature mechatronicamonteur machinebouw noord Friesland vanaf november 2020

Ben jij een nauwkeurige techneut die graag machines in elkaar zet inclusief de fijne mechanische componenten dan is dit de vacature voor jou. Voor een machinebouwer in het noorden van Friesland zoeken we een machatronica specialist. Iemand die voldoening haalt uit het samenstellen en bedraden van kasten en daarnaast ook de grotere onderdelen van machines in elkaar wil zetten. Het is een veelzijdige functie met voornamelijk nauwkeurig en fijn werk. De werkzaamheden worden op een nette en schone afdeling gedaan waar meer collega’s met jou samenwerken aan een optimaal product. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor je eigen bedradingskasten en werkzaamheden. Deze worden samengesteld volgens duidelijke normen. Zo weet je precies waar je aan moet voldoen om de juiste kwaliteit te leveren. Dat is wel zo prettig.

Waaraan moet je voldoen?

Voor deze functie is het belangrijk dat je een achtergrond hebt in de mechatronica of werktuigbouwkunde. Het samenstellen van machines en het bedraden van besturingskasten gebeurd namelijk op basis van technische schema’s en tekeningen. Ervaring met het lezen van bedradingsschema’s en technische tekeningen is nodig om de functie goed uit te kunnen voeren. Een MBO-opleiding in de techniek is gewenst. Ook hierbij is het belangrijk dat deze opleiding in de richting van de machinebouw, mechatronica, elektronica of elektrotechniek is binnen de bouw van machines en werktuigen. Een nauwkeurige werkhouding met de focus op kwaliteit , veiligheid en normeringen is nodig om een uniform product te leveren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s en jezelf goed kunt concentreren op de werkzaamheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland tussen de stad Groningen en Leeuwarden in. het mooie van dit bedrijf is dat ze in feite een totaalproduct produceren. Het bedrijf maakt niet alleen de bedradingskasten maar ook de machinebehuizing en bijbehorende frames. Daarnaast doet het bedrijf ook de plaatbewerking. Daarom zijn bij dit bedrijf verschillende werknemers aanwezig in diverse functies zoals lassers, plaatbewerkers, tekenaars, mechatronicamonteurs en servicemonteurs.

Wat kun je verdienen?

Het salaris dat je in deze functie kan verdienen ligt tussen de 2.200,- en de 2.750,- euro. Dat is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe zelfstandiger je kunt werken en hoe meer je kunt verdienen. Mocht je overigens niet over voldoende ervaring beschikken dan is dat geen probleem. Je verdient dan weliswaar niet meteen een hoog salaris maar je kunt dan wel doormiddel van opleidingen, cursussen en trainingen jezelf verder ontwikkelen. Dat is wel zo handig in de techniek waar steeds meer draait om ervaring en de juiste papieren.

Hoe kun je solliciteren?

Solliciteren op deze vacature is eenvoudig. Je kunt klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Ook kun je een sollicitatie insturen via het contactformulier. Ben je nog niet heel ervaren in de mechatronica en zou je graag willen werken en leren of een BBL traject willen doen? Klik dan op de knop BBL Technicum. Deze knop staat ook in de menubalk.