Vacature meewerkend voorman monteur machinebouw Friesland vanaf november 2020

Ben je een ervaren machinebouwer en ben je toe aan een volgende leidinggevende stap dan is dit je kans. Ook voor ervaren voormannen in de machinebouw is dit een hele mooie nieuwe uitdaging. Voor een kleine machinebouwer in het westen van Friesland zijn we namelijk op zoek naar iemand die kan aansturen en leidinggeven op de werkvloer. Iemand die goed kan tekening lezen en veel verstand heeft van de juiste werkvolgorde en materiaalstroom. Het is een functie met veel afwisseling in het takenpakket. Je werkt namelijk ook met jouw collegamonteurs mee aan de machines die het bedrijf maakt. Daarnaast hou je ook het overzicht over de productie en de levertijden. Je hebt contact met de werkvoorbereiding en de inkopers. Je geeft leiding aan maximaal 6 collega’s en werkt ook af en toe mee op locatie. Heb je interesse in deze vacature? Lees snel verder om er achter te komen over hoeveel ervaring je moet beschikken.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze fulltime functie is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt opgedaan in de machinebouw. Je kunt goed tekening lezen en je hebt ervaring met het aansturen van een team of werkplaats in de werktuigbouwkunde. Het werk is voornamelijk mechanisch maar een basiskennis van elektrotechniek, elektronica of mechatronica zorgt er voor dat je een goede technische achtergrond hebt om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Omdat je gaat leidinggeven aan een team van ongeveer 6 monteurs is het belangrijk dat je goed weet waar je over spreekt. Gelukkig is de sfeer op de werkvloer uitstekend en is er juist behoefte aan iemand die het overzicht houdt en niet iemand die de baas speelt. Het bedrijf is dus vooral op zoek naar een coachende meewerkend voorman. Een opleiding op mbo niveau in de werktuigbouwkunde of metaaltechniek is gewenst maar als je over veel praktijkervaring beschikt is dat ook goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert machines en installaties aan klanten door heel noord Nederland. Het bedrijf bestaat totaal uit ongeveer 20 personen die op een informele manier met elkaar samenwerken. Omdat het bedrijf zo compact is zijn de spreekwoordelijke ‘lijnen’ heel kort. De monteurs werken onderling met elkaar samen en de werkvloer en het kantoor zijn aan elkaar verbonden. Er ontbreekt echter nog één persoon en dat is de meewerkend voorman die dagelijks de aansturing en leiding over de werkvloer kan houden.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden

Voor deze full time functie wordt een salaris geboden tussen de 2500 en 3000 euro. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring. Als je over zeer veel ervaring beschikt en toch een hoger salaris op het oog hebt kan daarover gesproken worden. Het werk zal voornamelijk op de werkplaats plaatsvinden. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werk. Hoewel je voor deze functie al over behoorlijk wat ervaring moet beschikken zijn er ook voor leidinggevende voormannen opleidingen en cursussen te volgen waardoor je jouw werk nog beter kunt uitvoeren.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren op deze vacature door te klikken op de knop vacatures Technicum. Via die knop kun je een sollicitatie versturen en tegelijkertijd ook je cv meesturen. Daarnaast tref je op die pagina ook een overzicht van verschillende andere vacatures die bij Technicum open staan. Deze vacatures zijn zo ingedeeld dat je op functiegroep, sector en op woonplaats kunt zoeken. Zo vind je altijd een interessante vacature bij jou in de buurt.