Vacature servicemonteur installatietechniek Friesland vanaf december 2020

Een goede installatie draait om een goede service. Ben jij een ervaren installatiemonteur en wil je aan de slag als servicemonteur of ben je al jaren aan de slag als servicemonteur en ben je op zoek naar een nieuwe werkgever dan is dit je kans! Voor een totaalinstallateur zijn wij op zoek naar een allround installatiemonteur (elektrotechniek en werktuigbouwkundig). Iemand die zowel bij bedrijven als bij mensen thuis storingen kan oplossen of nieuwe installaties kan plaatsen. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten installaties op het gebied van gas, water en elektriciteit. Uiteraard is dit een veelzijdige en afwisselende functie met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden bij de klanten naar behoren uit te voeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal 5 jaar werkervaring nodig in de installatietechniek en elektrotechniek. Daarnaast is een mbo opleiding in deze technische sectoren vereist. Een servicegerichte houding naar klanten en een goed technisch inzicht zijn nodig om de klanten goed te helpen en oplossingen te bedenken voor problemen en storingen. Je bent veel de op pad naar verschillende locaties. Daarom is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Mocht je op bouwlocaties aan de slag gaan dan is een VCA certificaat vereist maar dat certificaat kun je ook via onze organisatie halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze fulltime vacature open staat is gevestigd in het zuiden van Friesland toch mag iedereen solliciteren die in Friesland woont of in Groningen. Het bedrijf heeft namelijk klanten verspreid door de noordelijke provincies. De werksfeer is prettig en informeel. Monteurs zijn geen nummers maar personen met specifieke vaardigheden die er voor zorgen dat klanten geholpen worden als ze storingen hebben of hun installaties willen uitbreiden of aanpassen.

Arbeidsvoorwaarden

Deze fulltimefunctie heeft een salarisindicatie tussen de 2300 en 2700 euro bruto per maand. De hoogte van dit salaris wordt bepaald op basis van werkervaring en opleiding. In eerste instantie krijg je een jaarcontract maar er is wel degelijk uitzicht op een vast contract. Het bedrijf wil namelijk ervaren monteurs aan zich binden zodat het bedrijf kan groeien en klanten te maken krijgen met vaste monteurs in de dienstverlening. Het aantal vakantiedagen is 25 en verder is er 8,33% vakantiegeld. Bovendien is het mogelijk om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om nog beter te worden in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature, wacht dan niet langer en solliciteer via de knop Vacatures in de menubalk. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de vacature en je mogelijkheden te bespreken.