Vacature plaatbewerker zetter vanaf december 2020 in Friesland

Ben jij een ervaren plaatbewerker en kun je goed overweg met kantbanken en zetbanken dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerking zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft in het maken van zettingen in metalen platen. Het bedrijf doet kleine series maar ook grote series waarbij in een zetprogramma de verschillende zettingen worden geprogrammeerd. Het is belangrijk dat je wat ervaring hebt met het programmeren van deze machines. Het bedrijf werkt onder andere met Safan kantbanken van verschillende omvang. Mocht je een beetje ervaring hebben in het programmeren van deze machines dan kun je dat binnen het bedrijf verder leren. Als je al veel ervaring hebt is dat mooi meegenomen en kun je meteen aan de slag.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een aantal jaren ervaring als kanter zetter nodig. Dat is belangrijk want dan weet je hoe je deze machines moet instellen. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je tekeningen kunt lezen in de plaatbewerking. Een opleiding in de metaaltechniek, plaatbewerking of werktuigbouwkunde op mbo niveau vormt een goede basis. De functie is fulltime en af en toe wordt er in twee ploegen gewerkt. Het werken in ploegen komt niet vaak voor maar het is goed om hier van te voren wel rekening mee te houden. Uiteraard wordt er een ploegentoeslag betaald. Werken in de nachtdienst komt niet voor binnen het bedrijf. Een flexibele houding en een bereidheid om jezelf te ontwikkelen wordt door het bedrijf zeer op prijs gesteld.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland en heeft een aantal verschillende afdelingen in de metaaltechniek. Daar worden producten van plaatwerk gemaakt maar ook van kokers en profielen. Naast plaatbewerking is het bedrijf ook actief in de constructie en het lassen. Verder is het bedrijf een toeleverancier voor diverse bedrijven in Nederland maar ook daar buiten. Het bedrijf heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Werknemers krijgen binnen het bedrijf de mogelijkheid om zich te specialiseren maar ook om allround te worden. Dat is goed voor de ontwikkeling van de werknemers maar ook voor de ontwikkeling binnen het bedrijf. Door flexibele werknemers kan het bedrijf goed inspelen op de veranderingen op de markt.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat een ervaren kanter kan verdienen ligt tussen 2300 en 3000 en is gebaseerd op de ervaring en de opleiding van de sollicitant. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je nog beter en veiliger kunt werken. Hoewel je in eerste instantie op basis van een uitzendovereenkomst zult werken heeft het bedrijf het voornemen om iedereen die goed functioneert een vast contract aan te bieden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je een cv insturen en zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.