Vacature BBL mechatronica monteur Emmeloord vanaf december 2020

Heb jij een technische achtergrond en wil je graag aan de slag in de machinebouw? Dan heb je een goede opleiding nodig en een toonaangevend bedrijf. Doormiddel van dit BBL traject mechatronica kun je een vakman worden in de bouw en het onderhoud van machines. Het BBL traject wordt begeleid vanuit een professionele organisatie die jou ondersteund bij je ontwikkeling tot vakman. Je leert machines bouwen voor de voedingsmiddelenindustrie en leert technische tekeningen lezen. Samen met je ervaren collega’s doe je ervaring op terwijl je op school met studenten de theorie leert.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit BBL traject heb je basiservaring in de techniek nodig. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een beetje technische werkervaring of een technische vooropleiding op lbo, vmbo of mbo niveau. In dit BBL traject wordt je verder ontwikkeld tot vakman in de techniek. Een gemotiveerde houding en interesse in de techniek is hierbij van groot belang. Het werk is in Emmeloord en omgeving. Hou er rekening mee dat je vaak om 7:00 aanwezig moet zijn bij het bedrijf en dat je er zelfstandig heen moet kunnen komen. Je kunt dus uit de omgeving van Emmeloord wonen maar als je eigen vervoer hebt kun je ook uit vanuit Lelystad. Heerenveen of andere omgeving komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je dit BBL traject kunt volgen is actief in de bouw van machines en installaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij komt elektrotechniek, mechanisch werk, mechatronica en koeltechniek aan de orde. Het bedrijf heeft meerdere specialisten in dienst en ook allround medewerkers die complete installaties en machines kunnen opbouwen en bedraden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze vacature is het salaris afhankelijk van je werkervaring en achtergrond in de techniek. In overleg met de werkgever wordt een passend salaris vastgesteld. Je werkt en je leert. Over de gewerkte uren wordt een salaris betaald. Het BBL traject is een fulltime traject. Je gaat vier dagen meewerken in het bedrijf en 1 dag naar school per week. Zo heb je een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 per gereden kilometer als je naar je werk rijd. De opleiding wordt betaald door het bedrijf.

Solliciteren

Heb je interesse in dit BBL traject neem dan contact met ons op via de knop BBL Technicum in de menubalk of met de vacatureknop van deze organisatie die ook in de menubalk staat.