Technischwerken.nl wenst iedereen een gezonde en gezegende Kerst in 2020

Het is bijna Kerstfeest 2020. In een turbulent jaar vieren wij misschien wel de meest bijzondere Kerstdagen in de afgelopen tijd. Doordat veel evenementen zijn geannuleerd, Kerstmarkten en winkels zijn gesloten wordt Kerst dit jaar vooral in een besloten kring gevierd. Kerst wordt vooral in huiselijke kring gevierd, in het gezin als men natuurlijk een gezin heeft. Anders wordt Kerst wellicht met een paar vrienden of andere familieleden doorgebracht. Hoe men Kerst ook viert het zal altijd anders zijn dan de afgelopen jaren. Sommige mensen kunnen opzien tegen Kerst terwijl anderen er naar uitkijken. In deze periode kan men eenzaamheid ervaren hoewel we niet alleen zijn en niet alleen voor de soms moeilijke periodes in het leven staan.

Positieve ontwikkelingen

Het afgelopen jaar zijn er door de coronamaatregelen veel mooie aspecten van het leven veranderd maar er zijn ook nieuwe positieve ontwikkelingen geweest. Mensen keken meer naar elkaar om, boden hulp op afstand en betrokkenheid op anderhalve meter bij elkaar uit de buurt. Er werd meer gevraagd hoe het met iemand gaat en er werd meer aandacht aan elkaar besteed. Tijdens een crisis trekken mensen samen met elkaar op om de crisis het hoofd te bieden.

Samen sta je sterk

Alleen sta je sterk maar samen sta je vaak sterker. Veel mensen hebben het afgelopen jaar gemerkt dat ze er niet alleen voor stonden. Een attent kaartje of mooi telefoongesprek van een persoon die je lang niet hebt gesproken kan in deze tijd veel goed doen. We komen er door de crisis achter dat er dingen belangrijker zijn dan een economische groei en altijd maar meer en meer geld. Geloof, gezondheid, liefde en vriendschap krijgen de aandacht die deze belangrijke levensonderwerpen verdienen. Ook jij verdient deze aandacht en geluk voor het komende jaar.

Licht in een donkere tijd

We wensen iedereen een goede gezondheid en een gezegende Kerst toe. Dat men Licht in het leven mag ontvangen, kracht en geloof om het komende jaar met goede moed in te gaan.