Vacature assemblagemedewerker Friesland vanaf december 2020

Ben jij een handige montagekracht en heb je ook voor kwaliteit en ben je nauwkeurig? Dan is dit een leuke functie voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de jachtbouw zijn we op zoek naar iemand die bedrading, leidingen en andere technische componenten wil wegwerken en monteren. Het gaat hierbij ook om het aanbrengen van schakelmateriaal, verlichting en andere componenten die bij de afmontage horen. Er zit wat elektrotechnisch werk bij maar het overgrote deel van het werk is het sleutelen en het aanbrengen van plaatmateriaal zodat het jacht van binnen er goed uit ziet. Je werkt in teams maar ook zelfstandig. Uiteraard krijg je tekeningen en instructies om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in de assemblage van machines en installaties. Bij voorkeur in de jachtbouw of een andere sector waarbij veel aandacht wordt besteed aan een nauwkeurig resultaat en een hoog kwaliteitsniveau en afwerkingsniveau. Verder is een opleiding in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek of installatietechniek vereist. Iemand met ervaring in de carrosseriebouw mag ook reageren uiteraard. Je bent ervaren in het lezen van technische tekeningen en hebt een goed technisch inzicht. Je wil graag kwaliteit leveren en bent niet snel tevreden. Je houdt niet van haastig werken maar neemt liever iets langer de tijd om alles tot in de puntjes in orde te maken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de jachtbouw. Het is goed bereikbaar vanuit Makkum, Franeker, Harlingen en ook vanuit Sneek en Leeuwarden. Het bedrijf maakt klantspecifieke jachten en heeft een groot personeelsbestand met verschillende specialisten.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die op projectbasis of voor langere tijd aan de slag wil. De keuze is eigenlijk aan de kandidaat zelf. Ze doen namelijk projectmatig werk maar willen ook graag voor de langere termijn mensen aan zich binden. Het is daarom mogelijk om eerst aan de slag te gaan voor bepaalde tijd met uitzicht op vast contract. Daarnaast wordt een salaris geboden tussen de 2200 euro en 2600 euro bruto per maand. De exacte hoogte van het salaris is wordt in overleg met de kandidaat bepaald en gebeurd op basis van een fulltime dienstverband. De reiskosten worden vergoed tegen 0,19 per gereden kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan direct door op de knop solliciteren te klikken in de menubalk. Dan wordt er contact met je opgenomen. Ook kun je eventuele vragen stellen via de email.