Vacature onderhoudsmonteur Friesland vanaf december 2020

Ben jij iemand die graag technische problemen oplost? Iemand die goed kan sleutelen en geen uitdaging uit de weg gaat? Dan is dit een vacature die goed bij jou past. Voor een groot en industrieel bedrijf zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur die goed kan sleutelen aan de mechanische onderdelen van machines van een groot productiebedrijf. Het productieproces staat centraal maar zonder een goed werkend machinepark staat het bedrijf stil. Daarom zijn er specialisten nodig die er voor zorgen dat de machines goed blijven functioneren. In een team van ervaren monteurs is een plaats vrij voor een nieuwe monteur. Ben jij iemand die graag onderdeel uit wil maken van een team met ervaren collega’s lees dan snel verder welke ervaring je nodig hebt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze uitdagende functie heb je ervaring nodig als onderhoudsmonteur. Drie jaar of meer ervaring als sleutelaar is goed genoeg om te starten in deze functie. Mocht je over meer ervaring beschikken dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Een technische opleiding is ook een vereiste. Het bedrijf heeft een voorkeur voor kandidaten met een opleiding in de werktuigbouwkunde, mechatronica of metaaltechniek. Als je een andere opleidingsvorm hebt gevolgd is dat ook goed zolang je maar over een goede basiskennis beschikt over de bouw en reparatie van machines en werktuigen. Het bedrijf werkt in twee ploegen en de werktijden vanaf 06:00 uur tot 14:00 uur en vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur. In dit ploegenrooster werken ook de onderhoudsmonteurs mee. Dat vereist een flexibele houding. Ook wanneer er storingen zijn of grote technische problemen worden meerdere monteurs ingeschakeld en zal je wellicht extra worden ingezet.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een groot bedrijf dat grondstoffen maakt voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de chemie. Het is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Franeker en Harlingen. In het bedrijf werken ruim 100 werknemers in verschillende functies. Het bedrijf is professioneel en hecht veel waarde aan veiligheid en gezondheid van werknemers. Daarom worden werknemers ook regelmatig getraind op het gebied van veilig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze fulltime functie kun je een salaris verdienen tussen 2300 en 2800 euro bruto per maand. Dit salaris is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook reiskosten en ploegentoeslag conform de cao van het bedrijf. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien en allround te worden of je ervaring nog verder te verdiepen doormiddel van opleidingen en training. Deze trainingen zijn kosteloos en zorgen er voor dat je nog beter wordt in je werk en nog veiliger kunt werken. Bovendien krijg je uiteraard ook de persoonlijke beschermingsmiddelen uitgereikt die je nodig hebt om je werk veilig en goed uit te kunnen voeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en zou je meer willen weten of solliciteren? Klik dan op de knop solliciteren in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waarin je jouw cv kunt insturen of vragen kunt stellen over de vacature. Ook kun je het complete vacatureaanbod inzien zodat je altijd een baan vind die bij je past.