Vacature BBL MIG/MAG lasser noord Friesland vanaf december 2020

Heb jij een beetje ervaring als MIG/MAG lasser en wil je hier graag je beroep van maken? Ga je dan snel aanmelden voor dit BBL traject lasser. Via dit BBL traject leer je het beroep lasser bij een toonaangevende organisatie in de staalconstructie. Door het werken en leren verdien je meteen een salaris terwijl je nog aan het leren bent. Een ideale oplossing voor iemand die graag een vak wil leren in de metaaltechniek. Het belangrijkste wat je nodig hebt is wat basiskennis van lassen en een goede motivatie. In de volgende alinea lees je meer hierover.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor een BBL traject lasser heb je een beetje ervaring nodig als lasser. Je kunt bijvoorbeeld door je hobby of door een opleiding basiskennis hebben opgedaan als lasser. Je weet dan bijvoorbeeld de verschillen tussen MIG/MAG, TIG en BMBE lassen. Voor deze vacature is vooral ervaring als MIG/MAG lasser nuttig omdat dit lasproces bij het bedrijf veel wordt gebruikt. Om het vak lasser te leren heb je naast kennis ook vaardigheid nodig. Het lassen vereist concentratie en een nauwkeurige werkhouding. Een gemotiveerde beginnende lasser met de juiste instelling en aanleg kan een toplasser worden die bij elk bedrijf in de lastechniek aan de slag kan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar dit BBL traject MIG/MAG lassen open staat is actief in de staalbouw en is gevestigd in het noorden van Friesland. Het bedrijf staat bekend om stevige constructies die voor gebouwen, bruggen, hekwerken, balustrades en trappen worden gemaakt. Er werken behoorlijk wat mensen binnen het bedrijf. Het overgrote deel van de werknemers is actief in technisch uitvoerende functies.

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker in het BBL traject leer je het vak MIG/MAG lasser zonder dat het jou geld kost. De kosten voor de opleiding draagt Technicum uitzendbureau. Deze organisatie begeleid jou ook met het behalen van je lasopleiding. Daarnaast krijg je ook nog reiskosten zodat je kosteloos naar het bedrijf kunt rijden. Tijdens de BBL opleiding krijg je bovendien mogelijkheden om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen zoals VCA.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om via Technicum als BBL-er aan de slag te gaan klik dan op de knop BBL Technicum of op de knop Vacatures Technicum in de menubalk.