Vacature onderhoudsmonteur landbouwvoertuigen Noord Friesland vanaf november 2020

Sleutelen aan landbouwvoertuigen is de kern van deze functie. We zoeken namelijk iemand die niet bang is om zwarte handen te krijgen en daarnaast ook in staat is om nauwkeurig te werken. Het is een brede functie met een divers takenpakket. Zo worden werkzaamheden verricht aan tractoren maar ook aan andere agrarische machines en tuin en parkmachines. Dat maakt de functie afwisselend en uitdagend. Voor deze functie zoeken we iemand met een technische achtergrond in de agrarische sector die graag in een team wil werken. Omdat er veel afwisseling is in de werkzaamheden zal je jezelf nooit vervelen.

Over welke ervaring moet je beschikken?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je ervaring hebt met agrarische machines. Je hebt kennis en ervaring in het oplossen van technische problemen aan tractoren, tuin- en parkmachines en andere machines en voertuigen die in de agrarische sector worden gebruikt. Het gewenste opleidingsniveau is MBO in een technische richting op niveau 3 of 4. Op het gebied van opleidingsachtergrond zijn verschillende profielen mogelijk. Kandidaten met een opleiding in de motorvoertuigentechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, agrarische techniek of vergelijkbaar zijn geschikt. Heb je een MBO opleiding in deze richting dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote organisatie in de agrarische techniek die gevestigd is in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf heeft ongeveer 30 medewerkers in dienst en heeft een informele werksfeer. Het bedrijf verkoopt nieuwe agrarische machines maar voert ook onderhoud uit aan machines van klanten. Het personeel binnen het bedrijf is breed inzetbaar. Dat betekent dat veel werknemers verschillende taken kunnen uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze fulltime functie kun je een salaris verdienen rond 2500 bruto per maand. De hoogte van het salaris is gekoppeld aan ervaring in de branche en opleidingsniveau in een relevante opleidingsrichting. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om jezelf in de werkzaamheden maar ook doormiddel van opleidingen te ontwikkelen. In eerste instantie ga je aan de slag op uitzendbasis. In deze periode krijg je de mogelijkheid om aan het bedrijf te wennen en andersom. Daarna is het de bedoeling dat je een contract krijgt via het bedrijf. Dat kan een tijdelijk contract zijn of een contract voor onbepaalde tijd. Dat wordt dan met de werkgever besloten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature klik dan op de vacatureknop in de menubalk. Dan tref je tevens het totale vacatureaanbod aan van de organisatie.