Vacature intercedent installatietechniek bij Technicum Friesland!

Als intercedent installatietechniek bij Technicum is geen dag hetzelfde. Dat is niet verwonderlijk want Technicum heeft installatiemonteurs en elektromonteurs aan het werk in verschillende sectoren, van industrie tot en met de woningbouw. Een intercedent installatietechniek heeft daardoor contacten met verschillende bedrijven maar ook met verschillende gespecialiseerde monteurs.

Waarom intercedent worden in de installatietechniek?

De installatietechniek is een sector waarin veel gebeurd ook op het gebied van verduurzaming. Denk maar eens aan alle verwarmingsinstallaties die de komende jaren worden vervangen door warmtepompen e.d. Ook zonnepanelen en huisautomatisering (domotica) en andere geavanceerder technieken zijn aanwezig in de installatietechniek en elektrotechniek. Wat er echter niet voldoende aanwezig is in deze sector is: personeel. Er is een groot tekort aan installatiemonteurs en elektromonteurs en jij kan daar een oplossing in bieden. In deze functie leer je namelijk hoe jij ervaren monteurs kunt recruiten op de arbeidsmarkt maar ook hoe je aankomende vakkrachten kunt opleiden via BBL trajecten en andere ontwikkeltrajecten. Zo help je werkzoekenden aan een uitdagende baan en draag je ook bij aan de verduurzaming en energietransitie in Nederland!

Wat heb je hiervoor nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je een MBO niveau 4 of HBO opleiding hebt gevolgd in een commerciële richting, technische richting of in de richting van personeelsmanagement. Het is belangrijk dat je goed bent in plannen organiseren en onderhandelen en bereid bent om je te verdiepen in de techniek zodat je weet waar je over spreekt. Verder is een rijbewijs B belangrijk voor het bezoeken van klanten. Omdat de vacature open staat bij Technicum Leeuwarden zoeken we mensen in de regio Friesland.

Wat we bieden

Allereerst bieden we een uitdagende fulltime functie:

  • met een bijbehorend inwerktraject waarin je wordt opgeleid tot intercedent.
  • Verder krijg je een salaris dat marktconform is. Dat klinkt natuurlijk vaag maar het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Hoe meer werkervaring je hebt in een relevante richting hoe hoger het salaris en dat is met opleidingsniveau ook zo.
  • Ook krijg je via Technicum een laptop en smartphone.
  • En ontvang je ieder jaar 20 vakantiedagen.
  • Plus 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering, en pensioenregeling en 8% vakantietoeslag.
  • Technicum heeft een fietsplan.
  • Omdat Technicum veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkelingen zijn er naast een degelijk inwerktraject ook mogelijkheden om specifieke trainingen te volgen waardoor je nog beter tot je recht komt in je functie en vakgebied.

Stuur direct je sollicitatie!

Je kunt meteen solliciteren via het mailadres leeuwarden@technicum.nl of door telefonisch contact op te nemen met Technicum Leeuwarden op 058 294590. Dan kom je meteen in contact met iemand die jouw toekomstige collega zou kunnen worden.