Vacature verspaner noord Friesland vanaf 1 februari 2021

Ben bij beginnende verspaner en zou je graag aan de slag willen bij een proffessioneel bedrijf om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit een mooie kans. Voor een toonaangevend metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar iemand die de basis weet van CNC verspanen of conventioneel verspanen. De functie zelf is gericht op het CNC draaien en frezen van onderdelen voor de machinebouw en staalconstructie. Het bedrijf heeft professionele machines en heeft verschillende ervaren verspaners in dienst die elkaar ondersteunen bij vragen over het instellen van de machines. Daarom kunnen zowel ervaren verspaners als aankomende vakkrachten reageren op deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is basiskennis en ervaring in de verspaning vereist. De minimale ervaring is 1 jaar in het draaien en / of frezen. Ervaring in conventioneel verspanen is een goede basis maar ervaring in CNC verspanen inclusief programmeren is helemaal geschikt. Mocht je twijfelen of je voldoende ervaring hebt dan kun je altijd reageren. In combinatie met werken en leren is er veel mogelijk. Als je wel over veel ervaring beschikt kun je meteen doorstromen naar een zelfstandige functie als vakkracht verspaner.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een professionele organisatie in de metaaltechniek. Er werken ruim honderd tot tweehonderd mensen in het bedrijf in verschillende functies in de metaaltechniek. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Harlingen, Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. Het bedrijf levert toonaangevende producten en halffabricaten aan verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen dit bedrijf kun je een salaris verdienen van rond de 2600 euro bruto per maand als fulltime verspanen die redelijk zelfstandig aan de slag kan. Als je meer ervaring hebt dan hierboven is gevraagd kun je ook meer salaris verdienen. Kom je in een BBL traject dan moet je rekening houden met iets minder salaris maar krijg je wel een gratis opleiding binnen het werken en leren. De reiskostenvergoeding is 0,19 per gereden kilometer woon werk verkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Heb je vragen of wil je meteen solliciteren? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw sollicitatie of vragen indienen.