Vacature lasser samensteller MIG/MAG Friesland vanaf november 2020

Het samenstellen en lassen van grote constructies is de kern van deze vacature. Je werk zelfstandig aan grote constructies en machinedelen die worden gemaakt van stalen profielen. Op basis van tekeningen en technisch inzicht worden eerst hechtlassen aangebracht waarna het geheel ook wordt afgelast. De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd maar er zijn ook andere collega’s aanwezig waar je vragen aan kunt stellen.

Wat wordt gevraagd?

Voor deze vacature is een diploma op het gebied van MIG/Mag lassen vereist. Hiervoor heb je minimaal niveau 2 a 3 nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan als constructiebankwerker en tekeningen kunt lezen. Een opleiding als constructiebankwerker lasser of een opleiding in de werktuigbouwkunde op mbo niveau is wenselijk. Als je overigens over meerdere jaren werkervaring als samensteller lasser beschikt is dat ook goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een bedrijf in de productie van grote constructiedelen en elementen voor de bouw. Het bedrijf heeft tientallen medewerkers in dienst en de meeste werknemers zijn allround. Dat betekent dat ze kunnen samenstellen en aflassen. Het bedrijf heeft een informele werksfeer en er is onder de collega’s een teamspirit. Gezamenlijk wordt gewerkt aan uitdagende producten en tevreden klanten. Het bedrijf bevind zich in het noord oosten van Friesland. Het kan goed bereikt worden vanuit Leeuwarden, Drachten en Dokkum.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie krijg je een equal pay salaris. Dat betekent dat je het zelfde loon gaat verdienen als jouw collega’s die hetzelfde werk doen in dezelfde functie. Dat salaris ligt tussen de 2200 en 2600 en wordt bepaald op basis van je werkervaring. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding conform hun cao. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te behalen zoals het heftruckcertificaat en een VCA certificaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de vacatureknop in de menubalk aan de zijkant en bovenkant van de website.