Vacature: TIG en MIG Lasser samensteller vanaf november 2020

Ben je een ervaren samensteller lasser en werk je graag met RVS, aluminium en andere non-ferro metalen en legeringen dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een proffessioneel bedrijf op het ge bied van RVS en aluminium zijn wij op zoek naar iemand die zelfstandig kan samenstellen en aflassen. Het bedrijf is actief in de constructie en zichtwerk. Dat betekent dat de las zo goed moet worden aangebracht dat er geen nabewerking meer moet plaatsvinden. Kortom vakwerk door een vakman of vakvrouw. Ben jij iemand die op hoogwaardig niveau RVS en aluminium kan lassen dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel in de volgende alinea waar je aan moet voldoen om voor de vacature MI en TIG lasser in aanmerking te komen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je ervaring hebt met het maken van lasverbindingen in RVS en aluminium. Daarnaast is het voor deze vacature van belang dat je goed tekeningen kunt lezen en zelfstandig werkstukken kunt samenstellen. Deze fulltime functie bestaat namelijk uit samenstellen en aflassen. Het lasniveau is TIG en MIG niveau 3. Heb je dit lasniveau niet op papier maar wel in de praktijk dan is dat ook voldoende. Dan kun je in ieder geval in verschillende posities werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar we een samensteller lasser NON-ferro zoeken is gevestigd ten westen van Leeuwarden. Het bedrijf heeft ongeveer dertig mensen in dienst waarvan de meeste werknemers allround samenstellers lassers zijn. De werkzaamheden gebeuren grotendeels in teamverband. Het is echter belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en met een tekening aan de slag kunt. Het bedrijf levert hoogwaardige producten met veel zichtwerk. De slijptol wordt nauwelijks gebruikt.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie wordt een salaris betaald tussen de 2300 en 2600 euro bruto per maand. Dit salaris is afhankelijk van de ervaring van de kandidaat. Het bedrijf betaald ook een reiskostenvergoeding conform de cao. Daarnaast zijn er mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Op deze vacature kun je eenvoudig solliciteren door op de knop vacatures te klikken in de menubalk.