Vacature aluminium cascobouwer lasser Friesland vanaf oktober 2020

Het lassen van aluminium casco’s is vakmanschap. Dat vereist vakmensen. Ben jij een vakman op het gebied van aluminium lassen en heb je ervaring in aluminium jachten of zou je dat willen leren? Lees dan snel verder. Voor een toonaangevend bedrijf in het westen van Friesland is Technicum op zoek naar ervaren aluminium lassers/ cascobouwers. Het is belangrijk dat je goed MIG kunt lassen. Aluminium jachten worden namelijk grotendeels doormiddel van MIG lassen samengesteld en afgelast.

Welke ervaring is vereist?

Ervaring als cascobouwer is voor deze functie van groot belang. Daarnaast is het belangrijk voor de functie dat je ervaring hebt met het lassen van aluminium doormiddel van het TIG lasproces. Tekening lezen en het opbouwen van casco’s is een vak apart. Mocht je daar ervaring in hebben dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature. Als je nog geen ervaring hebt met het lassen van casco’s maar wel goed aluminium kunt lassen dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Een opleiding op het gebied van MI/MAG lassen is minimaal op niveau 3 vereist. Een algemene opleiding in de metaaltechniek, scheepsbouw, jachtbouw of werktuigbouwkunde is een goede aanvulling.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is actief in de jachtbouw. Hoewel het bedrijf geen reusachtige jachten bouwt ten opzichte van een aantal concurrenten is het bedrijf toch toonaangevend en kunnen ze zich goed staande houden in de drukke wereld van de jachtbouw. Er werken ongeveer 20 vakkrachten binnen het bedrijf. De organisatie is informeel en er is veel aandacht voor vakmanschap.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie ga je via Technicum aan de slag bij deze jachtbouwer. Na een periode van ongeveer een jaar kun je door het bedrijf worden overgenomen. Tijdens de periode dat je via Technicum werkt zul krijg je werkkleding van Technicum en kun je ook gebruik maken van de opleidingsmogelijkheden van deze organisatie. Zo kun je veilig aan de slag en krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt een salaris tussen de 2400 en 2700 bruto per maand. Dit salaris wordt bepaald op basis van je werkervaring maar ook op basis van je opleidingen en vaardigheden. Je krijgt reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer vergoed.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan direct door op de knop vacatures Technicum in de menubalk te klikken. Ook kun je in de vacature-omgeving meerdere vacatures vinden van Technicum. Deze vacatures zijn gerangschikt op basis van beroepsgroep maar ook op basis van locatie. Zo vind je altijd een passende vacature bij jou in de buurt.