Technicum zoekt vanaf oktober 2020 een TIG lasser RVS dunne plaat

Ben jij een echte TIG lasser en heb je veel aandacht voor kwaliteit en nauwkeurigheid dan is dit de vacature voor jou. Technicum is namelijk op zoek naar lassers met oog voor vakmanschap. Mensen die gaan voor kwaliteit en goed overweg kunnen met dunne RVS. Het lassen van dunne plaat vereist een grote mate van nauwkeurigheid en concentratie. Het is werk waarbij uiteindelijk een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je kunt dus bij dit bedrijf echt een toekomst opbouwen. Heb jij hier ervaring in en wil je graag bij een toonaangevend bedrijf in de metaal aan de slag? Lees dan snel verder, dan weet je of je in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring met TIG lassen een belangrijke vereiste. Minimaal 5 jaar ervaring in het lassen van RVS en dan met name ook ervaring in het lassen van dunne plaat. Een TIG lasdiploma op niveau 2 is voldoende, heb je TIG niveau 3 dan is dat nog beter. Het bedrijf kijkt echter niet alleen naar papieren maar vooral naar vaardigheid en ervaring. Vakmanschap zit namelijk niet in papieren maar in de vakman of vakvrouw zelf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor Technicum ervaren TIG lassers zoekt is gevestigd in de buurt van Leeuwarden in het Noorden van Friesland. Het bedrijf behoort tot de grotere metaalbedrijven en heeft een uitgebreid machinepark. Bovendien beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark. Er werken in totaal tussen de 250 tot 300 technische krachten. Daaronder vallen lassers, verspaners, constructiebankwerkers en machinebankwerkers. Het overgrote deel van deze technische specialisten is fulltime aan het werk.

Wat bieden we?

Als lasser kun je per maand tussen de 2300 tot 2600 euro verdienen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer als je niet verder dan 50 kilometer van het bedrijf vandaan woont. Verder krijg je volop mogelijkheden op jezelf te ontwikkelen doormiddel van trainingen en opleiding. Bovendien is dit werk voor langere tijd. Het bedrijf zoekt mensen die op den duur worden overgenomen en in aanmerking willen komen voor een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via het contractformulier op klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan wordt je sollicitatie snel in behandeling genomen.