Vacature monteur jachtbouw afmontage in Friesland vanaf oktober 2020

Jachtbouw is een sector waarin kwaliteit en nauwkeurigheid centraal staan. Dat is niet verwonderlijk want jachten kosten tientallen miljoenen euro’s! Dat maakt het werk in luxe jachtbouw interessant en uitdagend. Niet alleen moeten alle componenten, systemen en installaties er netjes uitzien, ze moeten ook goed werken. De functie afbouwmonteur is binnen de jachtbouw een belangrijke functie. Als afbouwmonteur zorg je er namelijk voor dat de technische componenten en installaties goed worden aangebracht en afgemonteerd. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van verlichting, armaturen, contactdozen en delen van het interieur. Het werk wordt uitgevoerd op basis van technische tekeningen. Afbouwmonteurs werken samen in verschillende teams. Deze zorgen er voor dat het gedeelte waarvoor ze verantwoordelijk zijn zo goed mogelijk wordt afgemonteerd.

Welke ervaring heb je nodig?

Werkervaring in de jachtbouw of in montage van machines en installaties is zeer gewenst. Het is belangrijk dat je in staat bent om technische tekeningen te lezen en componenten zorgvuldig kunt monteren. Een nette werkplek en schoon en netjes werken wordt bij dit bedrijf als zeer belangrijk beschouwd. Je werkt in teamverband en het is belangrijk dat je goed in staat bent om met je collega’s te communiceren over de werkzaamheden. Een technische opleiding op mbo niveau is gewenst. Het bedrijf heeft met name interesse in werknemers die een opleiding in de jachtbouw, mechatronica, machinebouw of werktuigbouwkunde hebben gevolgd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd ten westen van Leeuwarden. Het is een mooie organisatie die jachten ontwikkelt, produceert en afmonteert. De organisatie streeft naar kwaliteit, veiligheid en wil toonaangevende jachten bouwen. Dat vereist een hoge mate van passie voor de werkzaamheden. Het personeel binnen de organisatie is gedreven om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor haar klanten.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie werk je op tijdelijke basis binnen het professionele jachtbouwbedrijf. Het is op dit moment nog niet de bedoeling dat je op den duur wordt overgenomen en een rechtstreeks contract krijgt. Toch zijn er wel loopbaanmogelijkheden mogelijk via Technicum. Dit professionele detacheringsbureau en uitzendbureau heeft namelijk honderden specialisten aan het werk bij technische bedrijven door heel Nederland. Ben je dus op zoek naar een uitdaging voor langere tijd dan zou deze klus een goede eerste opstap kunnen vormen naar een verdere loopbaan in de techniek. Het salaris dat je via Technicum ontvang is volgens de Metalectro CAO. Dat betekent dat jij precies het zelfde loon gaat verdienen als collega’s bij de opdrachtgever die hetzelfde werk uitvoeren en evenveel ervaring hebben als jou. Wanneer dit vanuit de opdrachtgever wenselijk is, dan bestaat de mogelijkheid om via Technicum cursussen/trainingen te volgen.

Solliciteren?

Het solliciteren op deze vacature kan eenvoudig door te klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan zie je meteen ook het overige aanbod aan vacatures van Technicum staan.