Technicum zoekt een monteur jachtbouw vanaf september 2020

Luxe en techniek gaan samen in de functie monteur afbouw in de jachtbouw. In deze functie werk je namelijk als allround monteur aan de installatie van jachten. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van schakelmateriaal, verlichting en andere componenten die in jachten worden aangebracht. Er worden ook andere onderdelen in bijvoorbeeld het sanitair en de installatietechniek aangebracht zoals leidingen en bekabeling. Monteur jachtbouw is een functie met veel diversiteit. Dat maakt deze functie uitdagend. Je werkt samen in een team en krijgt tekeningen en instructies om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat zoekt Technicum?

We zoeken een monteur met een aantal jaar ervaring in de jachtbouw of machinebouw. Iemand die technische kennis heeft en in bezit is van een mbo diploma in de werktuigbouwkunde of jachtbouw (nautische techniek). Daarnaast is aandacht en nauwkeurigheid belangrijk. Kwaliteit en functionaliteit staan op nummer 1 bij deze organisatie.

Over de opdrachtgever

Het bedrijf is gespecialiseerd in de luxe jachtbouw. De bouw van jachten is uniek. Elk jacht is namelijk anders en dat zorgt er voor dat de medewerkers binnen dit bedrijf goed moeten kunnen schakelen tussen verschillende technische werkzaamheden. Het bedrijf is omvangrijk maar de medewerkers zijn wel specialistisch. Dat zorgt er voor dat er binnen het bedrijf mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen.

Een mooie uitdaging

Technicum biedt jou in deze functie niet alleen een uitdagende full time baan maar ook een uitdaging voor langere tijd. Specialisten worden binnen Technicum opgeleid en ontwikkeld. Er zijn volop mogelijkheden om door te leren en cursussen en opleidingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk. daarnaast krijg je ook nog een salaris dat marktcomform is. Je verdient hetzelfde salaris als collega’s met evenveel ervaring, dezelfde scholing die hetzelfde werk doen. Dat is wel zo eerlijk. Technicum staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Een samenwerking met Technicum start meestal op basis van een tijdelijk contract en eindigd dikwijls in een vaste aanstelling bij onze klant. Je kunt reageren via het contactformulier of door de klikken op vacatures Technicum.