Vacature onderhoudsmonteur Technische Dienst mechanisch

Ben jij een echte sleutelaar en vind je het een uitdaging om grote machines te onderhouden en te repareren? Dan is de functie onderhoudsmonteur in de technische dienst perfect voor jou. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die het onderhoud van machines van het begin tot het einde kan uitvoeren. Hierbij kun denken aan periodieke inspecties, revisie en reparatie van machines. Het machinepark moet in topconditie zijn voor een effectieve productie. Daarom is het belangrijk dat er tijdig technische problemen worden ontdekt en gerapporteerd. Daarvoor is technisch inzicht en nauwkeurigheid nodig. Als onderhoudsmonteur bij de technische dienst beschik je over deze kwaliteiten. Je werkt gelukkig niet alleen maar in een professioneel team van Technisch specialisten. Samen zorgen jullie er voor dat de machines goed en veilig blijven functioneren.  

Welke ervaring is vereist?

Een mechanisch onderhoudsmonteur kan zelfstandig aan de slag als hij of zij minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft opgebouwd als onderhoudsmonteur. Het is helemaal goed als je ook nog in de onderhoudstechniek hebt gewerkt in de voedingsmiddelenindustrie. Een technische opleiding op MBO niveau vereist. De gewenste opleidingsrichtingen zijn werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica of een andere opleiding in de metaalbranche. Het is belangrijk dat je in het westen van Friesland woont (ten westen van Leeuwarden). Verder is een eigen auto nodig. Dan kun je namelijk op tijd bij het bedrijf aanwezig zijn als er storingen of calamiteiten ontstaan. Omdat sommige handleidingen in het Engels en Duits zijn is het belangrijk dat je deze talen in de basis beheerst.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een groot industrieel bedrijf in de productie van grondstoffen voor voedingsmiddelenbranche en chemische industrie. Het bedrijf heeft in totaal ongeveer 120 medewerkers in dienst. Deze werknemers zijn werkzaam in verschillende technische functies. Het bedrijf heeft veel aandacht voor specialisme en de ontwikkeling van werknemers. Bovendien heeft het bedrijf ook aandacht voor de maatschappij en de omgeving. Het bedrijf levert namelijk indirect ook nog eens werkgelegenheid aan 120 werknemers in de omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Technicum geeft haar medewerkers een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste baan. Dat betekent dat je eerst via Technicum aan het werk gaat bij de opdrachtgever en dat je na een bepaalde tijd een rechtstreeks contract krijgt bij het bedrijf. Je kunt een salaris verdienen tussen 2400 euro en 2750 euro bruto per maand op basis fulltime dienstverband. Het salaris is conform de inlenersbeloning en wordt bepaald op basis van werkervaring en opleidingsniveau. Het is mogelijk om via Technicum extra opleidingen te volgen waardoor je nog meer technische kennis krijgt en nog veiliger kunt werken.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waar deze vacature en nog veel meer vergelijkbare vacatures staan.