Vacature allround monteur motorrevisie vanaf oktober 2020

Motoren en aandrijvingen zijn niet meer weg te denken in de techniek. Doormiddel van aandrijvingen komen machines, voertuigen en apparaten in beweging. Daarom is aandrijvingstechniek belangrijk en zijn wij op zoek naar monteurs die een passie hebben voor de revisie en optimalisatie van aandrijvingen. Het werk wordt op de werkplaats maar ook op locatie uitgevoerd. Het gaat hierbij ook om de reparatie van pompen en tunen van verschillende aandrijvingen. Verder levert het bedrijf ook service op het gebied van energiebesparing en de productie van appendages. Monteurs bij dit bedrijf hebben ook kennis van seals oplossingen. Er wordt in teamverband gewerkt maar ook zelfstandig. Dat maakt deze functie zo afwisselend en uitdagend. Bovendien draag je ook verantwoordelijkheid voor de certificering van elektrische gereedschappen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de revisie van aandrijvingen, motoren en pompen is vereist. Dit is eigenlijk de belangrijkste eis. Verder is een opleiding in de werktuigbouwkunde, mechatronica of voertuigentechniek een belangrijk pluspunt. Het bedrijf heeft vooral interesse in monteurs die drie jaar of meer in de reparatie en revisie van aandrijvingen hebben gewerkt. Omdat er door het bedrijf ook service wordt verleend is het belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs zodat je naar verschillende locaties van klanten kunt rijden. Je moet goed kunnen communiceren over de werkzaamheden met klanten en natuurlijk met je collega’s waarmee je een team vormt. Het is een fulltime functie dus het is gewenst dat je voltijd beschikbaar bent in de week. Een VCA certificaat is ook gewenst maar deze kun je via Technicum halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en heeft ongeveer 8 monteurs in dienst. Het bedrijf heeft klanten door heel Nederland. Vanwege de specialistische kennis zijn er nauwelijks concurrenten van het bedrijf in Nederland aanwezig. Het bedrijf werkt samen met een groep van 23 ondernemingen in Europa. In totaal zijn er over heel Europa verspreid 70 lokale vestigingen. Dat maakt het samenwerkingsverband buitengewoon effectief op het gebied van aandrijftechniek, productie en onderhoud. Op de vestiging in Friesland wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt. Er is aandacht voor specialisme en ontwikkeling van de monteurs.

Arbeidsvoorwaarden

Technicum is een grote organisatie die met verschillende klanten intensief samenwerkt. Werknemers die via Technicum aan de slag gaan zullen in eerste instantie gedetacheerd worden. Na de detachering krijgen de werknemers een rechtstreeks contract bij de opdrachtgever. Deze werkwijze is heel effectief omdat je tijdens de detacheringsfase een goed beeld kunt vormen van de opdrachtgever. Als je een jaar bij het bedrijf hebt gewerkt weet je of het bedrijf bij jou past en andersom. Op dat moment krijg je een rechtstreeks contract als je het dienstverband wilt voortzetten. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Gemiddeld kun je rekening houden met 2500 tot 2700 euro bruto per maand voor een ervaren zelfstandige kracht. Verder volgt Technicum de inlenersbeloning  op basis van CAO Metaal & Techniek. Hierin geldt een uitgebreid voorwaardenpakket. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en ontvangt 8% vakantiegeld. Ook wordt voldoende aandacht geschonken aan veilig en plezierig werken. Je wordt gefaciliteerd in persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding van goede kwaliteit.

Solliciteren?

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Of heb je interesse in andere technische functies. Neem dan contact met ons op via de knop Vacatures Technicum in de menubalk.