Technicum zoekt een monteur aandrijftechniek in oktober 2020

Aandrijvingen vormen de belangrijkste technische componenten in werktuigbouwkunde en transportsector. Zonder aandrijvingen komt niets in beweging daarom is een monteur aandrijftechniek van groot belang. Wij zijn op zoek naar een monteur die passie heeft voor aandrijftechniek en zowel in de binnendienst als in de buitendienst wil werken aan aandrijvingen. Het gaat hierbij om revisie en reparatie van pompen en andere aandrijvingen evenals het afstellen en tunen van aandrijvingen. We zijn op zoek naar iemand die ook service zou willen leveren met betrekking tot energy saving en appendage productie. Het keuren van en certificeren van elektrische gereedschappen komt ook aan de orde in deze functie. Dat maakt de functie monteur aandrijftechniek erg veelzijdig.

Waaraan moet je voldoen?

Als je voor deze vacature in aanmerking wilt komen is het belangrijk dat je over voldoende kennis beschikt van aandrijvingen. Hierbij kun je denken aan vakopleiding in de werktuigbouwkunde of mechatronica. Een mbo-opleiding is gewenst maar als je meer dan 3 jaar ervaring hebt opgedaan in de aandrijftechniek dan is dat ook een goede basis. Een servicegerichte instelling is daarnaast van groot belang. Kwaliteit en veiligheid staan centraal. Het is belangrijk dat je tijdens je werkzaamheden goed de volgorde kunt bepaalde en je eigen prioriteiten kunt stellen in deze zelfstandige functie. Veiligheid is een belangrijk aspect van deze functie. Een VCA certificaat is verplicht. Als deze verlopen is kun je deze via Technicum opnieuw behalen. Omdat je ook ingezet kan worden voor service-werkzaamheden is een rijbewijs noodzakelijk.

Over het bedrijf

Technicum zoekt een monteur aandrijvingen voor een organisatie in de buurt van Leeuwarden. Hoewel de organisatie ongeveer 8 monteurs heeft op de werkvloer heeft de organisatie een samenwerkingsverband dat vertegenwoordigd is binnen 23 landen in Europa. Er zijn ruim 70 lokale vestigingen waardoor zij totaalleverancier zijn van alle benodigdheden voor productie en onderhoud. De vestiging waar je komt te werken is echter zelfstandig en de werkzaamheden worden voornamelijk in het noorden van Nederland uitgevoerd. Het bedrijf is overigens uniek in haar technische kennis waardoor de specialisten weinig tot geen concurrentie hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Technicum geeft haar medewerkers in eerste instantie een tijdelijk contract in de vorm van detachering. Na de detacheringsperiode kun je een vast contract krijgen bij het bedrijf indien je goed functioneert en natuurlijk ook graag bij het bedrijf wil blijven werken. De opdrachtgever hanteert een beloning volgens de CAO Metaal&Techniek. Hierin geldt een uitgebreid voorwaardenpakket. Zo heb je onder andere recht op 24 vakantie-dagen en ontvang je8% vakantiegeld. Ook wordt voldoende aandacht geschonken aan veilig en plezierig werken. Je krijgt de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen en daarnaast werkkleding van goede kwaliteit.

Solliciteren

Je kunt solliciteren op deze functie door te klikken op de knop Vacatures Technicum.