Technicum zoekt een monteur aandrijftechnieken vanaf september 2020

In deze functie draait het helemaal om het repareren en reviseren van pompen en aandrijvingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een ervaren monteur die zelfstandig aan de slag kan met deze aandrijftechnieken en deze ook kan afstellen. Naast de revisie en reparatie van deze systemen is ook service en onderhoud een belangrijk aspect. Dit wordt in de werkplaats gedaan maar ook op locatie. Om de functie nog afwisselender te maken hoort het keuren en certificeren van elektrisch gereedschap ook bij je takenpakket.

Welke ervaring is nodig?

Ervaring in aandrijftechnieken is van groot belang in deze functie. Kennis van lagertechniek, pompen en elektromotoren vormt een belangrijke basis om het werk goed uit te voeren. Een mbo-opleiding in de werktuigbouwkunde of mechatronica is een goede theoretische achtergrond maar het is belangrijk dat deze achtergrond is aangevuld met een paar jaar praktijkervaring.  Er wordt in deze functie in teamverband gewerkt. Dat zorgt er voor dat je goed moet kunnen samenwerken en communiceren met collega’s. Een rijbewijs is belangrijk omdat je regelmatig op bezoek gaat bij klanten om daar werkzaamheden uit te voeren als servicemonteur.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever maakt onderdeel uit van een samenwerkingsverband van 23 landen in Europa. In totaal zijn er zo ruim 70 vestigingen aan elkaar verbonden die klanten door heel Europa ondersteunen op het gebied van de reparatie en revisie van pompen en andere aandrijfsystemen. Deze klant is uiteraard gericht op haar eigen afzetgebied in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en de werkplaats bevat ongeveer 8 collega’s die op een informele manier met elkaar samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime baan bij een professioneel technisch bedrijf dat aandacht heeft voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Je wordt beloond op basis van de CAO Metaal&Techniek. Daarnaast hanteert Technicum 24 vakantiedagen en vakantiegeld van 8,33 procent. Technicum verstrekt ook persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Daarnaast heeft Technicum ook een compleet opleidingsbeleid waarmee technisch personeel zichzelf nog verder kan ontwikkelen.

Solliciteer direct, klik op de knop:Vacatures Technicum