Technicum zoekt een servicemonteur binnendienst en buitendienst vanaf september 2020

De ideale combinatie tussen binnendienst en buitendienst tref je als onderhoudsmonteur maar zelden. Toch kan dit bedrijf jou de perfecte afwisseling bieden tussen binnendienst en buitendienst werkzaamheden. Het bedrijf maakt zelf machines in haar eigen werkplaats. Deze machines worden opgebouwd uit plaatwerk en constructiemateriaal door monteurs en lassers. Als monteur heb je ook mee aan de opbouw van deze machines maar daar stopt het niet bij. Er is nog veel meer afwisseling want naast de opbouw, test je de machines en demonteer je deze machines ook voor transport. Vervolgens installeer je de machines bij klanten en regel je deze in. Tot slot verzorg je ook de service en het onderhoud. Kortom van het begin tot einde lever je een bijdrage in het proces.

Welke ervaring is nodig

Voor deze uitdagende fulltime functie is werkervaring in de werktuigbouwkunde belangrijk. Een goed technisch inzicht en veel sleutelervaring komt goed van pas in deze functie die vooral mechanisch is en minder elektrotechnisch. Een opleiding in de werktuigbouwkunde op mbo is een goede basis maar een opleiding op het gebied van mechatronica is ook uitstekend. Als je maar over ervaring beschikt als sleutelaar en monteur. Omdat er niet alleen machines worden gerepareerd maar ook worden opgebouwd is het lezen van tekeningen van groot belang.

De opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanbrengen van machines en installaties waarmee de lucht en werkomgeving van een bedrijf worden geoptimaliseerd zodat werknemers op een veilige manier werkzaamheden kunnen verrichten. Het bedrijf heeft een informele werksfeer waarbij de eigenaar benaderbaar is en gewoon bij de voornaam genoemd kan worden. Er zijn geen rangen en standen en iedereen werkt mee om het bedrijf tot een succes te maken en de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Arbeidsvoorwaarden en sollicitatie

Technicum geeft haar medewerkers een salaris dat precies hetzelfde is als je collega’s. Dat is wel zo eerlijk. Bovendien krijg je ook dezelfde reiskosten als de collega’s van het bedrijf waar je gaat werken. Technicum vind opleiding en ontwikkeling erg belangrijk. Daarvoor heeft Technicum volop opleidingsmogelijkheden en zelfs en opleidingsadviseur in dienst. Wil je meer weten over Technicum en deze interessante vacature neem dan zo snel mogelijk contact op.Dat kan via de knop Vacatures Technicum of via de knop BBL Technicum in de menubalk.