Technicum zoekt een mechanisch Monteur Technische Dienst vanaf september 2020

Ben je op zoek naar een functie waarbij je voortdurend afwisseling hebt en altijd met techniek bezig bent? Lees dan snel verder! Technicum is namelijk op zoek naar iemand zoals jij. Iemand die niet van stilzitten houdt en graag de handen uit de mouwen steekt. En dat is nodig bij dit bedrijf. Een grote industriële organisatie waar veel grote machines staan waaraan onderhoud moet worden uitgevoerd. Grote uitdagende klussen die in teamverband worden opgeknapt. Daar zoekt dit bedrijf iemand voor die goed kan sleutelen en die er voldoening uit haalt om machines die niet goed draaien weer heel te maken. Ben jij zo iemand kijk dan in de volgende alinea of je over voldoende ervaring beschikt.

Wat zoekt Technicum?

Voor deze functie heb je een aantal jaren ervaring nodig als onderhoudsmonteur in een fabriek. Het is belangrijk dat je naast praktijkervaring ook beschikt over voldoende theoretische kennis die je hebt opgedaan op een mbo-opleiding. Hierbij kun je denken aan een opleiding mbo mechatronica of mbo werktuigbouwkunde. Een vergelijkbare opleiding is ook goed. Het bedrijf werkt in twee ploegen en de functie is fulltime. Een flexibele houding is daarom van groot belang. Ook is het belangrijk dat je goed in teams kun samenwerken.

Over de opdrachtgever

Het bedrijf is een grote industriële fabriek. Er worden producten gemaakt die als grondstoffen dienen voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de chemie. De machines zijn omvangrijk en zijn verspreid over meerdere gebouwen. Ook de onderhoudsteams worden over meerdere productielocaties ingezet. Deze productielocaties bevinden zich echter op dezelfde plant. Daarom hoef je voor onderhoud de plant niet te verlaten.

Wat kan Technicum bieden?

Technicum biedt een afwisselende baan in een groot professioneel bedrijf. Er is altijd voldoende werk om te verrichten. Je werkt altijd samen met een collega en gedrevenheid en vakmanschap staan hierin centraal. Iedereen wordt door het team opgenomen en door de organisatie gezien volwaardige vaste collega. Je krijgt een gedegen inwerktraject waarbij diverse noodzakelijke trainingen en cursussen worden aangeboden.

Daarnaast biedt Technicum jou:

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform eigen CAO;
Mogelijkheden om jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen;
Een overeenkomst voor bepaalde tijd;
Na afloop van de deta-periode volgt er bij wederzijds goed bevallen een overname door de opdrachtgever;
Technicum stelt voor jou A-merk kleding ter beschikking en indien nodig de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen;
Via Technicum bestaat de mogelijkheid om verschillende noodzakelijke opleidingen en trainingen te volgen:
e bent werkzaam binnen een sociaal team, samen wordt de klus geklaard met vakkundige en gemotiveerde collega’s.

Solliciteer via de knop Vacatures Technicum in de menubalk