Technicum zoekt een onderhoudsmonteur vanaf september 2020

Een veelzijdige baan als onderhoudsmonteur bij een groot industrieel bedrijf! Als deze tekst jou aanspreekt nodig ik je van harte uit om meteen te solliciteren maar je kunt natuurlijk ook verder lezen. Het werk als onderhoudsmonteur bij dit bedrijf is veelzijdig omdat er zowel mechanisch als elektrotechnisch onderhoud wordt uitgevoerd aan machines dit verschillen in omvang. Het bedrijf produceert grote elementen voor de bouw. Dat vereist natuurlijk grote machines maar aan deze machines zit vaak zeer nauwkeurige elektronica en automatisering verbonden. Daarom is het van belang dat je als onderhoudsmonteur van veel verschillende technieken wat afweet. Mocht je kennis tekort schieten dan kun je dat altijd leren. Je moet echter wel over basiskennis beschikken. Welke basiskennis vereist is lees je in de volgende alinea.

Wat moet je kunnen?

Het is belangrijk dat je een mbo-opleiding minimaal op niveau 3 a 4 hebt gevolgd in de werktuigbouwkunde, mechatronica of metaaltechniek. Daarnaast is het belangrijk dat je een aantal jaren ervaring hebt opgedaan als monteur in een groot industrieel productiebedrijf. Door die ervaring kun je namelijk sneller werkzaamheden oppakken en nieuwe werkzaamheden aanleren. Verder heb je kennis nodig van de elektrotechniek en mechanische techniek. Kennis van industriële automatisering en PLC is niet vereist maar is wel een belangrijk voordeel in de sollicitatie.

Welke opdrachtgever?

Het bedrijf waar Technicum een onderhoudsmonteur voor zoekt is een grote onderneming in het Noord-Westen van Friesland op een locatie die goed bereikbaar is met de auto. Het bedrijf heeft honderden medewerkers in dienst en heeft een professionele technische dienst. De onderneming investeert veel in de veiligheid en gezondheid van het personeel en zorgt voor een goede opgeruimde werkomgeving. Het machinepark is groot en modern. Voor een onderhoudsmonteur is er volop uitdaging.

Wat biedt Technicum?

Technicum biedt een veelzijdige baan in een hecht team bij een groot professioneel bedrijf. Vakmanschap en gedrevenheid zijn belangrijke begrippen binnen deze onderneming. Werknemers ontvangen een salaris conform de cao  Betonverwerkende industrie 25 verlofdagen en daarnaast 8,33% vakantiegeld  Doorgroeimogelijkheden binnen de  organisatie zijn volop aanwezig. In eerste instantie werk je op basis van een contract voor bepaalde tijd. Na afloop van deze periode ligt er een contract bij  onze opdrachtgever in het vooruitzicht.  Technicum stelt voor jou A-merk kleding ter beschikking en  indien nodig de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Verder is er de mogelijkheid om via Technicum  verschillende opleidingen en trainingen te volgen.