Vacature mallenmaker beton Friesland vanaf oktober 2020

Het maken van mallen is een belangrijk onderdeel van de betonindustrie. De mallenmaker bepaalt namelijk de vorm van het betonproduct. Daarom is een mallenmaker een belangrijke persoon binnen een betonverwerkend bedrijf. En wij zijn precies naar die persoon opzoek. Iemand die kan monteren, lassen en samenstellen. Die MAG kan lassen, oftewel CO2 kan lassen en ook goed kan sleutelen. Er is een grote mate van nauwkeurigheid vereist hoewel de elementen wel groot van omvang zijn. Dit werk is dus de ideale combinatie tussen groot, robuust en nauwkeurig en kwaliteit gericht. Het werk wordt zelfstandig gedaan maar vaak ook in samenwerking met andere collega’s.

Welke ervaring is vereist?

Ervaring de bouw van betonmallen zou natuurlijk prachtig zijn maar niet iedereen beschikt over die ervaring. Daarom is het belangrijk dat je in ieder geval goed technische tekeningen kunt lezen. Ook is het belangrijk dat je MIG/MAG kunt lassen op minimaal niveau 2 in verband met de posities. Op het gebied van opleidingen wordt de opleiding MBO werktuigbouwkunde of MBO constructiebankwerker lasser als geschikt beschouwd. Wat ervaring in het sleutelen aan machines en constructies is ook van belang. Je werkt regelmatig samen met andere collega’s en het is belangrijk dat je ook in teams kunt samenwerken.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een groot bedrijf dat actief is in de betonverwerkende industrie. Het bedrijf is gevestigd in het oosten van Friesland en is behoorlijk groot. De werknemers werken in verschillende gespecialiseerde functies. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor het produceren van betonelementen en het aanbrengen van de juiste betonbewapening. Het werk wordt in verschillende teams uitgevoerd. De mallenmakers zijn verantwoordelijk voor het maken van de betonmallen.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een toonaangevend bedrijf in de betonindustrie. In eerste instantie ga je aan de slag via Technicum. Dan kun je wat aan de werkzaamheden en opdrachtgever wennen. Mocht dit goed bevallen van beide kanten dan kun je overgenomen worden na een bepaalde periode. Het bedrijf wil graag goede mensen aan zich binden. Daarom is ook een vast contract op termijn wel bespreekbaar. Je krijg professionele werkkleding en hebt daarnaast de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in jouw vakgebied in de werktuigbouwkunde en metaaltechniek. Het salaris dat voor deze functie wordt geboden ligt tussen de 2400 en 2750 bruto per maand op basis van

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature stuur dan een reactie via de knop Vacatures Technicum. Als je daar op klikt kom je ook op een overzicht met allemaal technische vacatures bij jou in de buurt.