Vacature monteur lasser betonmallen in oost Friesland vanaf november 2020

Ben jij een echte monteur en kun je ook goed lassen dan zijn we op zoek naar jou. Voor een groot bedrijf in de betonproductie zoeken we iemand die betonmallen kan opbouwen. Het gaat om grote constructies van meters tot tientallen meters lang. De betonmallen worden doormiddel van uitneembare verbindingen opgebouwd. Daarnaast worden er ook lasverbindingen gemaakt in bepaalde stalen onderdelen van de mallen. Dat zorgt er voor dat een monteur lasser in de betonmallen een veelzijdige functie is met verschillende werkzaamheden. Je werkt samen met andere collega’s aan een optimaal productie. Het opbouwen van een goede betonmal vormt de basis van de gehele betonproductie. Daarom is de functie monteur lasser in de betonmallen een belangrijke functie. Wat je hiervoor nodig hebt lees je in de volgende alinea.

Welke ervaring en opleiding is nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed tekeningen kunt lezen en dat je ervaring hebt in grote constructies. Heb je geen ervaring in de betonindustrie dan is dat geen probleem. Het is wel belangrijk dat je goed kunt samenstellen en opbouwen. Je moet verstand hebben van uitneembare verbindingen in de werktuigbouwkunde maar je moet ook goed kunnen lassen. Sommige betonmallen raken beschadigd door de enorme kracht die hierop wordt uitgeoefend. Een monteur lasser wordt dan ook ingezet om de reparaties uit te voeren. Je werkt samen in een team. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en samenwerken.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een toonaangevende organisatie in de betonindustrie en is gevestigd in het oosten van Friesland tussen de stad Groningen en Leeuwarden in. Binnen het bedrijf werken verschillende mensen in technische functies maar zijn ook veel productiekrachten aanwezig. Omdat veel betonelementen erg groot zijn wordt er veel samengewerkt en is er veel aandacht voor veiligheid. Het bedrijf vind het belangrijk dat werknemers de veiligheidsregels in acht nemen en zorgvuldig werken in een grote industriële omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze full functie ligt ongeveer tussen de 2250 en 2650 bruto per maand en is vooral afhankelijk van de ervaring die de kandidaat heeft opgebouwd. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding volgens de cao. Daarnaast is het bedrijf gericht op veiligheid en kwaliteit. Om die reden is het mogelijk om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je nog beter in staat bent om deze fulltime functie uit te voeren. In eerste instantie zul je als uitzendkracht aan de slag gaan maar naar verloop van tijd kom je in vast dienst verband bij dit bedrijf. Een goede monteur lasser in de betonmallen is voor dit bedrijf een belangrijke persoon voor vandaag maar ook voor de toekomst.

Solliciteren?

Je kunt op deze vacature solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Als je op die knop klikt zie je overigens ook het overige aanbod aan vacatures van Technicum door heel Nederland. Kom je niet uit Friesland of Groningen dan is dat dus geen probleem. Technicum heeft vestigingen door heel Nederland. Daardoor kan iedereen bij deze organisatie terecht als hij of zij een baan zoekt in de techniek.