Vacature BBL lasser constructiebankwerker transportmiddelen in Noord Friesland vanaf februari 2021

Heb je altijd al lasser willen worden? Wil je graag aan de slag in de metaal en unieke machines maken voor de transportwereld? Dan is dit een geweldig mooie kans voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van transportmiddelen zijn we op zoek naar iemand die een beetje ervaring heeft als lasser maar zichzelf graag verder zou willen ontwikkelen tot zelfstandig samensteller lasser. Aan dit BBL traject zit een opleiding verbonden die volledig wordt betaald door Technicum. Tijdens de BBL opleiding verdien je geld en leer je tegelijkertijd een vak. Een mooie combinatie van werken en leren in een BBL. Hieronder lees je wat je hiervoor nodig hebt.

Welke ervaring en opleiding heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je beschikt over basiskennis van lassen. Je hebt bijvoorbeeld op je metaalopleiding of andere technische opleiding al te maken gehad met lassen en wil jezelf hier graag verder in ontwikkelen. Het is belangrijk dat je weet dat je graag verder wil in de lastechniek. Een BBL opleiding constructiebankwerker lasser duurt een aantal jaar en alleen als je echt gemotiveerd bent om als lasser aan de slag te gaan kun je dit werken- en lerentraject succesvol afronden. Verder is het belangrijk dat je in het noorden van Friesland woont want daar is het bedrijf gevestigd waar je als BBL lasser constructiebankwerker aan de slag kunt. Heb je een rijbewijs en auto dan is dat helemaal handig vooral wanneer je verder weg woont.

Over het bedrijf

Het metaalbedrijf waar we een aankomend lasser zoeken is gevestigd in het Noorden van Friesland. Boven Leeuwarden maar goed bereikbaar vanuit Harlingen, Hallum en Dokkum. Het bedrijf heeft ongeveer 50 mensen in dienst in verschillende functies en maakt transportmiddelen voor vrachtauto’s en distributiecentra. Er zijn werknemers die zich bezig houden met de machinebouw en assemblage. Daarnaast werken er verspaners en lassers. Gezamenlijk word gewerkt aan toonaangevende producten. Ook jij kunt hier een onderdeel van vormen als BBL lasser constructiebankwerker.

Arbeidsvoorwaarden

Voor dit BBL traject wordt kosteloos de opleiding BBL lasser constructiebankwerker verstrekt. Je wordt tijdens je opleiding begeleid door Technicum maar ook door het leerbedrijf waar je aan de slag gaat. Op die manier doe je aan werken en leren. Dat betekent dat je een opleiding kunt volgen en tegelijkertijd salaris verdient. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en opleiding die je tot nu toe hebt gevolgd. Hoe meer relevante werkervaring je hebt opgebouwd in de metaalsector hoe hoger je salaris. Heb je geen opleiding in de metaal dan zul je een instroomsalaris ontvangen. Verder ontvang je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren

Heb je interesse in dit BBL traject? Klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk of op de knop vacatures als je op zoek bent naar een andere baan in de techniek.