Vacature BBL constructiewerken lassen niveau 3 Friesland vanaf 1 februari 2021

Heb je wat ervaring in de metaal of techniek en wil je graag lasser worden dan is dit BBL traject perfect voor jou. Voor een mooi metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar leerling lassers die willen starten met BBL constructiewerken lassen niveau 3. Een ideale kans om te werken en leren in de metaaltechniek bij een bedrijf waarin verschillende machines en andere werktuigen worden gemaakt. Veel afwisseling en ervaren collega’s om je heen die je kunnen helpen bij jouw ontwikkeling om een ervaren constructiebankwerker lasser te worden. Je hebt ook nog de keuze om vijf dagen per week te werken en in de avond naar school te gaan of om vier dagen te werken en op een doordeweekse dag naar school te gaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit BBL traject heb je een niveau 2 MBO-opleidingsniveau nodig zodat in je in niveau kan instromen. Mocht je een lager opleidingsniveau hebben maar wel in de techniek dan kun je altijd naar de mogelijkheden informeren. Verder is het belangrijk dat je een bewuste keuze maakt om als constructiebankwerker lasser te gaan werken. Je bent ongeveer 1 of 2 jaar bezig met een BBL traject daarom is het goed dat je weet wat het werk van een lasser is en wat daar bij komt kijken. Met een succesvol BBL traject heb je een grote kans op een baan voor onbepaalde tijd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een machinebouwer die in het noorden van Friesland is gevestigd. Het bedrijf heeft ongeveer 20 werknemers in dienst en maakt machines en apparaten voor verschillende opdrachtgevers in de buurt maar ook in de rest van Nederland. Er werken verspaners maar ook lassers en constructiebankwerkers. Het bedrijf is persoonlijk, niemand is een nummer en er is veel aandacht voor elkaar en voor een optimaal product.

Arbeidsvoorwaarden

Als BBL-er verdien je een instroomsalaris dat gebaseerd is op je opleidingsachtergrond, leeftijd en werkervaring. Het salaris is conform de inlenersbeloning. Dat betekent dat je hetzelfde gaat verdienen als iemand die in dezelfde functie werkzaam is binnen het bedrijf met evenveel ervaring. De BBL opleiding constructiewerken lassen niveau 3 wordt voor je betaald en je krijgt ook nog een reiskostenvergoeding van 0,19 per gereden kilometer woon-werkverkeer. Een prachtige kans om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacature of via de BBL knop in de menubalk. Ook bij vragen over deze vacature kun je via dit menu contact opnemen met een medewerker zodat je geholpen kunt worden om een goede beslissing te nemen.