Vacature BBL constructiebankwerker lasser Friesland vanaf januari 2021

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een vak in de metaaltechniek kunt leren dan is dit je kans. In dit BBL traject ben gedurende je opleiding werkzaam als leerling lasser in de werkplaats van een bedrijf dat transportmiddelen maakt. In deze functie leer je niet alleen mig/mag lassen maar ook montage en tekening lezen zodat je allround aan de slag kunt. Je leert lassen uit de hand maar ook met behulp van een machine in de vorm van een lasrobot. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het geheel vanaf het samenstellen op basis van tekening, het hechtlassen en het aflassen en de montage. Je ziet dus daadwerkelijk het eindresultaat en daar mag je trots op zijn.

Welke ervaring heb je nodig

We zijn op zoek naar iemand die echt graag aan de slag wil in de metaaltechniek als lasser. Je bent iemand die een goed technisch inzicht heeft en tekeningen kan lezen. Iemand die graag iets maakt en daar trots op wil zijn. Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 2 in de techniek, maar wil graag verder leren tot zelfstandig werkend medewerker binnen de metaaltechniek. Je bent woonachtig in Leeuwarden of boven Leeuwarden. Je bent collegiaal ingesteld en werkt graag samen in een team.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de ontwikkeling en productie van transportmiddelen en levert deze aan verschillende klanten binnen Europa. Het gaat om oplossingen op maat voor logistieke doeleinden. De vestiging in Friesland bevind zich boven Leeuwarden en heeft tussen de 15 en de 20 werknemers in dienst die op informele wijze samenwerken binnen collegiale werksfeer hun werkzaamheden uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden

Aan deze functie is een fulltime BBL traject gekoppeld via Technicum. In dit traject krijg je de gelegenheid om bij een toonaangevend metaalbedrijf de BBL-opleiding constructiewerken/lassen niveau 3 te volgen en je te ontwikkelen tot zelfstandig werkend vakkracht. Je krijgt een salaris dat past bij de functie en wordt conform de kleinmetaal cao ingeschaald. Daarnaast krijg je ook reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren

Solliciteren Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je meteen een overzicht van het totale aantal technische vacatures in Nederland